Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem zavar senkit, hogy Pásztón...

Nem zavar senkit, hogy Pásztón százmilliók tűnnek el?

Figyelt kérdés

Persze, kit is zavarna, hiszen Bátonyterenyén is úgy loptak el 800 millió EU-s pénzt, hogy csak a EU-s támogatást jelző táblát készítették el... Megírta néhány lap, nyomozás, majd nem történt semmi.

Dömsödi próbál harcolni ( [link] de csak néhányan állnak mellé.

A legújabb sztori szerint „ismeretlenek” „lobbiztak” ki 200 milliót „beruházásra”, de a fideszes polgármester szerint ez el is megy majd gÉológusokra. Ezek gÉológusok tényleg sokat kérhetnek, ha 200 milla csak rájuk megy el. Gondolom a polgi most találkozott először a geológus szóval...

A polgi alapítványa is kapott 49 milliót, de nem akar beszámolni (nem is fog), hogy mire is lett elköltve a pénz.

Mondjuk van olyan pásztói szervezet, amely a kapott 190 millióból juttatott a pásztóiaknak is, mert decemberben a kiválasztott pásztóiak eregethettek néhány lufit az égbe.

A segélyszolgálat 160 milliója is csak úgy eltűnt...

Közben Becsóék tulajdonába kerültek a panziók, a teniszpálya, a strand is az övék lesz bagóért...

2019. febr. 1. 09:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

19: Szomszéd városban inkább örültek volna is, ha semmi nem épül. Az egyik iskola tetejét felújították, azóta rendszerint az aulában lavorokat raknak ki esős napokon.

Másik iskolát levakolták, következő nyáron kezdhették előlről olyan selejt minőségű vakolat került fel először, hogy kb. úgy nézett ki, mintha 50 évvel azelőtt vakolták volna csak.

Sorolhatnám még nap estig, a többi annyiban tér el, hogy Skoda SuperBje van a polginak, meg BPen egy luxuslakása.

2019. febr. 1. 13:54
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"ha én meg nem értek veled egyet, a hozzászólásomat, kérdésemet törlik."

Tisztelettel kell megnyilvánulni ennyi a titka. Azt akkor is lehet, ha nem értesz egyet. Inkább gondolkodj el azokon a hozzászólásaidon amiket töröltek, hogy valójában mit is tartalmaztak. Érdemi mondanivalót normál stílusban vagy csak eszetlen személyeskedést, gúnyolódást?

2019. febr. 1. 16:02
 23/25 anonim ***** válasza:
45%
22# akkor ezt mond el légyszi a sok FideSS, orbánbérenc, agymosott, stb ellenzéki hozzászólásoknál is, meg aki konkrétan olyat ír, hogy halott Fideszes, meg megöli a miniszterelnököt! Ahhoz képest én Karinthy- díjas vagyok.
2019. febr. 1. 16:20
 24/25 anonim ***** válasza:
56%

23.

Biztosan nem régóta használod még a gyakorit azért hiszed, hogy csak a fideszhű hozzászólások esnek ilyen elbírálás alá néha, holott ez ugyanúgy megtörténik az ellenzéki hozzászólásokkal is teljesen random! Személyes példáim vannak dögivel. Egy szép példa mikor jelentettem egy teljesen értelem nélküli és sértő hozzászólást ami ennyit tartalmazott kábé: te ilyen olyan elmebeteg idióta höhöhö. Jelentettem, de semmi nem történt, nyilván fideszes ember ellenőrizte. Erre szándékosan beírtam neki válaszba teljesen ugyanazt ugyanazokkal a szavakkal, pedig nekem ez messze nem a stílusom. De azt akartam, hogy pontosan ugyanaz a minőségű hozzászólás legyen. Na ezt a hsz-t meg törölték! :D Pontosan szóra ugyanazt amit a fideszesnek meg nem töröltek ugyanabban a topikban! A jelenség létezik igazad van, de az nem igaz, hogy csak egy irányba. A legjobb amit tehetsz, hogy mindig tisztelettel beszélsz. Sajnos sokan reagálnak a normális stílusra ocsmánykodva, személyeskedve, ilyenkor jelentsd ha te nem ilyen stílusban nyilatkoztál és nem ezt érdemled válaszként. Sajnos nem mindig fogják törölni.

2019. febr. 1. 17:43
 25/25 anonim ***** válasza:
24# ez korrekt válasz volt😁
2019. febr. 1. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!