Miért jó az hogy a két oldal pártolói embertelenül viselkednek egymással?
Ugyanazt a Kárpátia számot néztük? Mert szerintem, amit az ellenzékre mondtak, a bevágott személyekre, az még finom volt és nőies. Fogalmazhattak volna erősebben is.
Olyan ellenzékre, akik BÜSZKÉN a hazájuk ellen szavaznak az EP-ben, akik ellopták privatizálás címszó alatt a nemzeti vagyont KÜLFÖLDRE! Akik rossz hírét keltik a hazájuknak hírért-pénzért.
Mi az, hogy nem szép? Az "nem szép", amit az ellenzék művel.
Vajon tettél-e föl kérdést a nemzet Blankája és a mögé álló honanyák kapcsán, arra lennék kiváncsi. A Dúró Dóra kivételével az összes honanyáról.
Ha eddig nem értékeltem volna a Kárpátiát, ez a dal is elég lenne hozzá, hogy elkezdjem.
Na hát ezentúl azt is le fogom tagadni hogy ezeket hallgattam valaha, sajnos úgy látszik ezeket is megvették közpénzen, gerinctelen népség. Vicces mikor a nagy "nemzethy" együttes a saját honfitársairól így gyalázkodik. Még saját maguk is szembeköpik, ahogy a jó fideszes szokás diktálja.
12-es, te meg kicsit el vagy tévedve. A Fidesz mióta egyenlő Magyarországgal? Mert az ellenzék nem Magyarország ellen szavazott, hanem a tolvaj népnyúzó Orbán-rezsim ellen, aki kifossza és tönkreteszi az egész országot. Egy diktátor ellen szavazni nem az ország ellen szavazni, hanem az országÉRT. Nagy különbség.
13
Megválasztott kormánytól beszélünk, amely a hazánkat képviseli külföldön.
Az iratra, amiről szavaztak, MAGYARORSZÁG -HUNGARY- satöbbi volt írva , és nem MAGYAR KORMÁNY - HUNGARIAN GOVERNMENT - satöbbi.
Na, arról ne is beszéljünk, hogy a tartalma se nem igaz, se nem jelen idejű, se nem aktuális volt; ugye. Amit a magyar -állampolgársággal büszkélkedő- ellenzéki képviselőknek kutya kötelességük volt tudni, tudták is. Szégyenletes népség.
Melyik megválasztott kormányról van szó? A 49%-osról, amelyikre csomó ukrán, román is szavazott? A magyar embereknek a felét sem képviselik. Engem pl. egészen biztosan nem, mert én nem bíztam meg őket azzal hogy lopják a pénzem meg tönkretegyék az oktatást, egészségügyet, hogy közpénzen stadiont építsenek meg Sorosplakátokat gyártsanak és Mészáros Lőrincet hízlaljanak. A Fidesz sohasem az embereket képviselte hanem saját magát.
A Kárpátiáról meg annyit, hogy vicces, hogy egy magát nemzetinek valló zenekar olyan kormányt támogat aki miatt százezrek mentek külföldre, akik magyar embereket hagynak az út szélén, és akik a magyar emberek pénzén élősködnek, és közben azt az ellenzéket mocskolja akik meg próbálnák gátolni ezt az anarchiát amit a Fidesz művel. Nagyon nemzeti lehet az ilyen együttes. Bár mint tudjuk persze van az a pénz amitől még a sztároknak is korpásodik a haja...
15
Kár itt megint a választási rendszer kifogásolásával jönni. Tetszik-nem tetszik a többség választotta a kormányt.
Más típusú választási rendszerekben még magasabb többséggel lett volna megválasztva.
Kettős állampolgárok is szavazhatnak szinte mindenütt a világon.
Szóval nem érdemes a magyar választásokat kritizálni.
A Kárpátia sem a "kormány" szempontjából nézte, hanem az ellenzék -sajnos igaz- magatartását-viselkedését foglalta dalba. Tett hozzá szemléltetésül néhány arcot. Ennyi. Kivel tévedett? Ismerjük mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!