Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jó az hogy a két oldal...

Miért jó az hogy a két oldal pártolói embertelenül viselkednek egymással?

Figyelt kérdés
Páratlan vagyok mert a kormányról is megvan a véleményem de az ellenzékről is. Nem értem miért jó egymást a halálba küldeni meg veszekedni. Csak nekem elviselhetetlenek egyesek amikor úgy viselkednek mint az állatok csak mert valamin nem értenek egyet? Ugye most egy zenekar Kárpátia kitett egy új zenét. Nagyon sokan elkezdték szidni milyen rossz meg hogy hogy képzelik ezt. Ugyanígy lett volna gondolom ha ellenzéki oldalt képviselne. Nem értem miért élet halál kérdése melyik oldalon van valaki. Se az ellenzéktől se a kormánypártiaktól nem szép hogy ilyen dalokat tesznek ki. (Mármint ami ennyire kiossza a másikat) De demokrácia van nem? Kárpátiának ez a véleménye...

2019. jan. 31. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Az ellenzéki politikusok stresszesek, mert fogy a szavazótábor és hatalmat akarnak, ezért heccelik az embereket.
2019. febr. 1. 12:04
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanazt a Kárpátia számot néztük? Mert szerintem, amit az ellenzékre mondtak, a bevágott személyekre, az még finom volt és nőies. Fogalmazhattak volna erősebben is.

Olyan ellenzékre, akik BÜSZKÉN a hazájuk ellen szavaznak az EP-ben, akik ellopták privatizálás címszó alatt a nemzeti vagyont KÜLFÖLDRE! Akik rossz hírét keltik a hazájuknak hírért-pénzért.

Mi az, hogy nem szép? Az "nem szép", amit az ellenzék művel.

Vajon tettél-e föl kérdést a nemzet Blankája és a mögé álló honanyák kapcsán, arra lennék kiváncsi. A Dúró Dóra kivételével az összes honanyáról.

Ha eddig nem értékeltem volna a Kárpátiát, ez a dal is elég lenne hozzá, hogy elkezdjem.

2019. febr. 2. 06:12
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Na hát ezentúl azt is le fogom tagadni hogy ezeket hallgattam valaha, sajnos úgy látszik ezeket is megvették közpénzen, gerinctelen népség. Vicces mikor a nagy "nemzethy" együttes a saját honfitársairól így gyalázkodik. Még saját maguk is szembeköpik, ahogy a jó fideszes szokás diktálja.

12-es, te meg kicsit el vagy tévedve. A Fidesz mióta egyenlő Magyarországgal? Mert az ellenzék nem Magyarország ellen szavazott, hanem a tolvaj népnyúzó Orbán-rezsim ellen, aki kifossza és tönkreteszi az egész országot. Egy diktátor ellen szavazni nem az ország ellen szavazni, hanem az országÉRT. Nagy különbség.

2019. febr. 5. 21:21
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

13

Megválasztott kormánytól beszélünk, amely a hazánkat képviseli külföldön.

Az iratra, amiről szavaztak, MAGYARORSZÁG -HUNGARY- satöbbi volt írva , és nem MAGYAR KORMÁNY - HUNGARIAN GOVERNMENT - satöbbi.

Na, arról ne is beszéljünk, hogy a tartalma se nem igaz, se nem jelen idejű, se nem aktuális volt; ugye. Amit a magyar -állampolgársággal büszkélkedő- ellenzéki képviselőknek kutya kötelességük volt tudni, tudták is. Szégyenletes népség.

2019. febr. 5. 21:50
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

Melyik megválasztott kormányról van szó? A 49%-osról, amelyikre csomó ukrán, román is szavazott? A magyar embereknek a felét sem képviselik. Engem pl. egészen biztosan nem, mert én nem bíztam meg őket azzal hogy lopják a pénzem meg tönkretegyék az oktatást, egészségügyet, hogy közpénzen stadiont építsenek meg Sorosplakátokat gyártsanak és Mészáros Lőrincet hízlaljanak. A Fidesz sohasem az embereket képviselte hanem saját magát.

A Kárpátiáról meg annyit, hogy vicces, hogy egy magát nemzetinek valló zenekar olyan kormányt támogat aki miatt százezrek mentek külföldre, akik magyar embereket hagynak az út szélén, és akik a magyar emberek pénzén élősködnek, és közben azt az ellenzéket mocskolja akik meg próbálnák gátolni ezt az anarchiát amit a Fidesz művel. Nagyon nemzeti lehet az ilyen együttes. Bár mint tudjuk persze van az a pénz amitől még a sztároknak is korpásodik a haja...

2019. febr. 5. 22:11
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

15

Kár itt megint a választási rendszer kifogásolásával jönni. Tetszik-nem tetszik a többség választotta a kormányt.

Más típusú választási rendszerekben még magasabb többséggel lett volna megválasztva.

Kettős állampolgárok is szavazhatnak szinte mindenütt a világon.

Szóval nem érdemes a magyar választásokat kritizálni.

A Kárpátia sem a "kormány" szempontjából nézte, hanem az ellenzék -sajnos igaz- magatartását-viselkedését foglalta dalba. Tett hozzá szemléltetésül néhány arcot. Ennyi. Kivel tévedett? Ismerjük mind.

2019. febr. 5. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!