Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves NEM Fidesz szavazók....

Kedves NEM Fidesz szavazók. Ti hogyan kezelnétek az Európát érintő migráns- problémát? Sorosozástól mentes válaszokat várok.

Figyelt kérdés

2019. jan. 31. 09:18
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Őriztetném a határokat.
2019. jan. 31. 09:19
 2/43 A kérdező kommentje:
1# Egyetértek. Mármint az EU teljes külső határára gondoltál?
2019. jan. 31. 09:21
 3/43 Gyépésmérnök ***** válasza:
59%

-Van útleveled?

-Nincs, de...

-Más papírod?

-Az sincs. Beleesett a tengerbe.

-A mobilod nem esett bele?

-Az nem.

-Akkor irány fel a teherautóra. Kitoloncolunk.

Ennyi, nem kell ezt ragozni. Mégis mit képzelnek ezek? Az hogy sokan vannak nem jogosít fel semmire.

2019. jan. 31. 09:24
 4/43 anonim ***** válasza:
64%

Persze, hogy azokra gondoltam. Aztán, amikor azzal elvagyok, elintézném a kiskirályokat az EU-n belül, mint amilyen Orbán is.

2019. jan. 31. 09:25
 5/43 A kérdező kommentje:
3# Egyetértek!
2019. jan. 31. 09:26
 6/43 anonim ***** válasza:
64%

Kezdetnek azzal, hogy nem mindenért Sorost okolom.

Másodszor nem húzok fel egy kamu kerítést, csak azért, mert az egyik havernak éppen kellett a pénz. Mert a kerítés is csak mutyi volt.

Harmadszor nem teszek ott keresztbe az EU migrációs politikájának ahol csak tudok gyerekes hiszti miatt (mert az egész csak arról szólt, hogy behisztitett Orbi, mert ő csak az integrációra szánt pénzt akarta felvenni).

Negyedszer pár kampányfotó erejéig nem tartóztatom fel őket a Keletibe. Nem-nem, másról se szólt az egész.

Ötödször nem üzletet akarok csinálni a migráncsok elleni harcból, mert a plakátolás is nem szólt másról, csak mutyiról.

Hatodszor ahogy a többiek: aki megfelel befogadom, aki nem azt rugdossom vissza.

2019. jan. 31. 09:27
 7/43 A kérdező kommentje:
4# Pedig reménykedtem, de te reménytelen vagy! Mondtam, hogy ne orbánozzunk, sorosozzunk már egyszer, hanem a kérdés, szerintetek józan módon mit kellene tenni?
2019. jan. 31. 09:28
 8/43 A kérdező kommentje:
6# sajnos te sem tudsz szöveget értelmezni, sajnállak!
2019. jan. 31. 09:29
 9/43 anonim ***** válasza:
68%
Nem Sorosoztam, csak leírtam miket csinálnék másként Orbánék helyében. Arról nem tehetek, hogy le kellett írnom kezdetnek nem Sorosoznék állandóan Orbánék helyében.
2019. jan. 31. 09:37
 10/43 Drazicc ***** válasza:
34%
Kilépnék az Unióból, és minden úgy csinálnék mint Izrael. Tehát gépfegyverrel le lehetne lőni aki megközelíti a a kerítést. Az új törvénykönyv összes bekezdése így kezdődne: "izraeli mintára". Ha bármelyik szervezet emberi jogokról beszélne, hogy xy nem humánus, akkor visszakérdezni: Szóval mi a bajod azzal a passzussal, hogy "izraeli mintára xy?"
2019. jan. 31. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!