Ha háború lenne hogyan lehetne elkerülni, hogy behívjanak?
Figyelt kérdés
2019. jan. 30. 21:32
1/13 anonim válasza:
Pl, ha fizikailag nincsenek meg a golyóid talán nem hívnak be :D
Hiányzik valamelyik végtagod, bármilyen olyan károsodásod van ami meg gátolja a behívást, de utóbb golyófogónak még a gyereket is be fogják hívni, akár.
2/13 A kérdező kommentje:
Én tudom nem mennek h a döbrögik feneket vedjem
2019. jan. 30. 21:47
3/13 anonim válasza:
Elvileg vallási alapon lehet mentességed. Bár ha fidesz van uralmon, akkor az "elvileg" nagyon gyakran különbözik a "gyakorlatilag"-tól.
4/13 anonim válasza:
Lelépsz külföldre, egy olyan helyre, ahol nincs háború. Csak egy példa: Tristan Tzara vagy James Joyce szerinted mit kerestek Svájcban az I. Világháborúban? Nekik volt eszük.
5/13 anonim válasza:
Te már most lépj le az országból, mert ilyen beszari emberekre nincs szüksége a hazának. Ha ilyen anyámasszony katonákon múlt volna a magyarok sorsa akkor ma nem lenne Magyarország sem.
6/13 A kérdező kommentje:
Azért nem kérek golyót magamba hogy a foldesurak hátsóját védjem... És ha eszed van te sem kernel
2019. jan. 30. 22:20
7/13 anonim válasza:
Pár ft vagy két üveg pálinka a dokinak és máris lesz valami bajod :)
Amúgy meg szerintem nem egy ember gondolkodna így, menjen az háborúzni akinek két anyja van.
9/13 anonim válasza:
"Tristan Tzara vagy James Joyce"
Ezt a legkönnyebb, elbújni.
10/13 anonim válasza:
08:19: én senkiházi burzsujokért nem lövetem agyon magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!