Miért vonult vissza a fidesz legtehetségesebb embere?
Tény, hogy Lázár nagyon tehetséges. Kevesen képesek arra, hogy másfél-két órás kormányinfókra felkészüljenek, és végigállják úgy, hogy az elejétől a végéig képben legyenek, szellemes megjegyzéseket tegyenek, emellett név szerint emlékezzenek az újságírókra. Lázárnak a munkabírása is legendás. No és persze a gátlástalansága is – de ezzel nincs egyedül…
Nem látom semmi különös okát a háttérbe húzódásának. A politika – pláne a kormánypolitika – különféle érdekkörök állandó hatalmi harca. Lázár gyengébbnek bizonyult, mint a Habonyt maga mellett tudó, ráadásul szerintem Lázárnál is gátlástalanabb Rogán. Nem tudom, annak lehet-e köze a háttérbe húzódásához, hogy többször kiszólt a kormányzati kórusból – az is lehet, hogy ezt a szerepet ráosztották.
Két dudás nem fér meg egy csárdában-régi magyar mondás.
Népszerűbb kezdett lenni,mint a főnöke-ez volt a bűne.
Rogánt senki sem az eszéért szereti!
Már aki szereti...
Lázárral sem lennénk beljebb szerintem: ha az ész nem társul tisztességgel, akkor semmivel sem ér többet mint egy utolsó sötét bugris.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!