A magyarok többségének miért az a jólét, ha van mit enni és be van fizetve a rezsi?
200e ft nettóból, örülök ha rendezve van a számla, utána jön az enni való, és úgy lehet a megmaradt összegből tervezgetni, egy magamra megveszem a 200ezres monitort, tartalékba mindig van pénz eltéve mert számítógép bolond vagyok, és ha 3-4 év után jön egy olyan lehetőség ami technikai fejlődést hoz maga után, akkor belevágok a dolgokba.
Szeretek motorozni is, igaz csak egy 600ccm-es motorom van, de annyit fogyaszt mint másnak egy kisebb autója, valakinek ez már luxus kategóriába sorolható, mert nem ér neki annyit az érzés amennyit költ rá, azok fognak másfél, 3 millióért autót venni, és nem motort.
Ha van egy-egy jobb hónap akkor szobanövényekkel szórakozok, nagyobb cserép, kaspó, ezek is pár ezer ft-os tételek.
Lapostévét is úgy veszek hogy más meggondolatlanságból beleugrik, aztán megbánja, olcsón adja, én meg értek a kijelző, panel részéhez, így már vettem jóval bolti ár alatt garanciával tv-t
Én úgy vagyok vele hogy kispénzűként is lehet okosan csinálni a dolgokat, csak jól kell bánni vele, viszont ki ne örülne ha nettó 200-ról pár tízezer ft-al nőne a bérezése.
Kezdetnek mondjuk az se rossz.
Meg még pár aminek alap dolognak kéne lennie
Fedél a feje felett (jó, ha fűtéssel) , kényelmesen elférnek benne, ahányan együtt akarnak lakni, normális öltözék, tisztálkodási lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!