Mi lenne, ha az ellenzék együttesen éhségsztrájkba kezdene, amíg nem érik el céljukat?
Figyelt kérdés
Ez is Soros-tervnek lenne bélyegezve?2019. jan. 5. 23:36
1/20 A kérdező kommentje:
Felnéznél rájuk, ha belevágnának?
2019. jan. 5. 23:39
2/20 anonim válasza:
Ez még viccnek is rossz!
Maximum azt tudnám elfogadni, ha az mszp-dk beállna az egész elé és a többiek csak akkor kezdenének neki ha gyurcsányék már éhen haltak.
3/20 anonim válasza:
Mivel Orbán semmiben semmiből sem enged, így szerintem szépen megvárná míg éhen döglenek.
4/20 anonim válasza:
Hát ahhoz igen elkötelezettnek kell lenned az ügyedért hogy egy ilyet végig bírj csinálni.
5/20 A kérdező kommentje:
Világraszóló lenne, és csodálatraméltó is valamilyen szinten.
Feltételezem a KDNP, vinne nekik egy lelőtt szarvast.
2019. jan. 6. 00:02
6/20 anonim válasza:
Nem jó, mert ha az MSZP/DK politikusok éhen halnának, akkor soha többé nem nyerne a Fidesz!
7/20 anonim válasza:
"Mivel Orbán semmiben semmiből sem enged, így szerintem szépen megvárná míg éhen döglenek."
Ha igazán gonosz akkor gasztronómiai fesztivált rendezne a közelükben
8/20 anonim válasza:
Sok sovány ellenzéki politikus lenne a végén, mást nem érnének el vele. Vadai Ágnesnek például egész jót tenne.
(bocs ezt a bunkó poén, de nem bírtam ki :-D)
9/20 anonim válasza:
Éhendöglenének. Az emberek nagy többsége megszavazta ezt a kormányt, ez kell neküönk
10/20 Estádio de Felchút válasza:
Hogyhogy mi történne?
Nyilván éhen döglenének. Enni kő'!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!