Szerintem Vona Gabornak vissza kene menni a Jobbikba , ő ertette ott a dolgát,tudta mit kell csinalni..
2019. jan. 28. 14:42
12/15 anonim válasza:
Nem vagyok jobbikos és nem is leszek, de tényleg egy több évtizedes esetet tudtak csak felhozni? Orbán elvtár akkor még a liberalizmus nagy támogatója volt, Soros-ösztöndíjas, korábban meg lelkes KISZ titkár.
2019. jan. 28. 14:49
13/15 anonim válasza:
#10-es itt nem csak régen elkövetett tetteiről van szó. jó pár csontváz kihullott a szekrényből amik az utóbbi év termései.. még Vona se állt ki mellette. A Jobbik teljesen elvesztette identitását az utóbbi 1-2 évben.
2019. jan. 28. 17:33
14/15 anonim válasza:
Nem évül el semmilyen sérelem azért, mert pár évtizede történt.
Szerintem felesleges már a Jobbikkal foglalkozni. Fél lábbal már a sírban van a párt, amit saját magának ásott meg sajnos. A legerősebb ellenzéki pártból a legellentmondásosabb lett. Azoknak a Jobbik szimpatizánsoknak, akik még mindig hisznek bennük, nem csak én hanem minden más értelmes ellenzéki azt javasolja, hogy hallgasson a józan eszére és hagyja el a süllyedő hajót. A Jobbik soha többé nem fog erősödni és még több támogatót szerezni.
A legokosabb dolog amit tehetünk, hogy hagyjuk szép csendben kimúlni a pártot, mert ez lesz a sorsa. Az MDF és az SZDSZ szintén a múlté, hamarosan a Jobbik is csatlakozik hozzájuk. Az a különbség, hogy a Jobbiknak kormánypártnak se kellett lennie ahhoz, hogy óriásit bukjon.
2019. jan. 28. 18:51
15/15 anonim válasza:
Kérdező: leírom akkor érthetőbben: ne akarjatok olyan anyagokat felmutatni, ami arról szól, hogy cigányokat vertek, mert ahogy leírtam azt fogjátok észrevenni, hogy Kelet-Magyarország Jobbikos lett, ugyanis az ország eme felében ennyire utálják már a cigányokat a viselkedésük miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!