Melegek akik jobbikra fognak szavazni jelentkezzetek?
Nem vagyok se meleg
se jobbikos,csak kiváncsi.A kérdőjelet kényszerből tettem ki.
Már nem annyira szélsőségesen melegellenes a jobbik,mint régen,de én ettől függetlenül sem szavaznék rájuk.
LMP-re szavazok.
Az új, néppártosodott Jobbik arca.
Természetesen, kínos azt mondani a Jobbiknak, hogy nem bánja a melegek szavazatait, külön közleményt kell kiadni, hogy ez nincs így.
Ezután szerintem baromira megalázza magát az a meleg, aki a Jobbikra szavaz.
"Ami engem illet: nem támogatom a homoszexuálisok házasságkötését, de a már sajnos törvénybe foglalt, bejegyzett élettársi viszonyuk regisztrálását sem, gyerekek örökbefogadását is ellenzem esetükben. Betiltanám a provokatív, tömeges garázdaságot megvalósító Pride-ot, sőt az efféle homoszexuális propagandát kitiltanám a fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikból is, ahol évről évre helyet kapnak szintén a Fidesz jóvoltából. A magyarság felemelkedésének biztosítását abban látom, ha férfiak és nők szabad elhatározásán alapuló házasságokba születnek gyermekek. A magyarság legnagyobb problémája jelenleg a katasztrofális demográfiai helyzet, ezért sem szabad semmi olyat népszerűsíteni, ami ezt súlyosbítja.”
Ami pedig engem illet, melegként soha nem szavaznék a Jobbikra, de a mostani Fideszre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!