Akkor most miért is az ellenzéknek ez a nagy felhajtás?
"Kezdeném Judith Sargentini-vel látom vannak páran akik nem hiszik, hogy migránspárti: [link]
Attól migránspárti valaki, mert a migráció gyökereit kutatja? Ennyi erővel a nácikutató is náci, a polipkutató meg polip?
"Dicséretes hogy az EU megorobálja megoldani ezeket a problémákat. De nem lehet tagadni, hogy ők ebből jónagy hasznot is húztak."
Ezt valamivel alá is tudod támasztani, vagy megint csak benyögtél valami jól hangzó ostobaságot?
"Bizonyítéknak elég a kerítést mocskoló és Sorost védő cikek. A 444 Szerint Szerbiában nincsenek migránsok."
Nem találtam olyan cikket a 444-en, ami mocskolja a kerítést, védi Sorost, vagy azt állítja, hogy nincsenek migránsok Szerbiában. Mutatnál egyet-kettőt, kérlek?
"Hát a helyiek mást mondanak szerencse, hogy van ott rokonom. Igen délvidéken nincs annyira sok bár Topolyán cirkuszolnak, szabadkán teli van velük egy iskola..."
Én ezt mind elhiszem, de ugye tudod, hogy a "bátyám feleségének a postásának a fiának a kutyája mesélte, hogy..." típusú benyögések még mindig nem számítanak valid érvnek?
"Nézzünk csak utánna a közelmúltban mik voltak Magyarországon leírtam már nem írom le megint!"
Eddig egyetlen konkrét, ellenőrzhető tényt sem írtál, csak a propaganda által a szádba adott mondatokat hányod vissza.
"Bizonyiték például a Momentum gondolom nem kell elmondani úgyis tudjátok."
Én nem tudom, elmondanád?
"Gyurcsány idelye allat pedig majdnem csődbe ment az ország!"
Gyurcsány ideje alatt volt egy gazdasági világválsát, nemtom erről hallottál-e már?
"És igen biztonságos, stabil országban élünk!"
Hát ha a zuhanó repülő neked biztonságos... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!