Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor most miért is az ellenzé...

Akkor most miért is az ellenzéknek ez a nagy felhajtás?

Figyelt kérdés
A rabszolgatörvényt nem kötelezték eddig senkire sem. Vannak olyan cégek akik milliókat buknak vagy százezreket ha leállnak, ezekben a cégekben nem is csoda hogy túlórázni kell. Mivel az ellenzék is elismerte, hogy munkaerő hiány van akkor viszonylag könyen lehet munkát találni. ( Jó vannak különleges esetek amikor nem.) Más egyébként nyugati országokban is van túlóra törvény és ott még többet is kell tulórázni. Ennek csak utánna kell nézni és az ember rájön a dolgokra. Egyes országokban (ahol egyébként jelen van ez a törvény) tüntetnek egésszen más dolgok miatt és egy ilyen törvény miatt eszükbe sem jut kimenni az utszára. Ezért mondja Orbán hogy hanyatlik a nyugati TÁRSADALOM.(Dehát nem a gazdaság mert az még mindig jobb.) Nem is beszélve arról, hogy más országokban sokkal fontosabb dolgok miatt tüntetnek és őket Judith Sargenti (aki egyébként migránspárti) egyáltalán nem "fikázza" úgy mindt az itteni kormányt. Az EU úgy probálja a munkaerőhiányt pórotolni (ami egyébként ott is jelen van) hogy migránsokat dolgoztat. Magyarország ezzel szemben ezt a család politikával szeretné elérni. Ez nagyon sok országnak tetszik is egyébként. Na de vissza térve ide Magyarországra ahogyan írtam is a zárójelben, hogy számos különleges eset van akik pártoktól várják ezért a megoldást. Nyugaton is a pártok mindig nézik inkább a saját maguk jólétét mintsem hogy a népét. Nem pártoktól kellene a megoldást várni . A mi országunk sajnos nem bírt úgy fejlődni mindt a nyugat és ezért nem birunk még ott tartani. Ez nem a pártok hibája hanem a történelemé. Nem is kell visszamenünk nagyon sokáig elég ha belegondolunk az 56 - os forradalomba. A károk kijavítása amiket saját magunknak okoztunk az egy súlyos pénzügyi teher volt. Ebből kifolyólag(is) nem bírtunk olyan módon fejlődni. Most egy erős, biztonságos, stabil országban élünk. (Nem úgy mint 2010 előtt amikor majdnem tönkrement az ország...)

2019. jan. 28. 11:52
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

"Kezdeném Judith Sargentini-vel látom vannak páran akik nem hiszik, hogy migránspárti: [link]

Attól migránspárti valaki, mert a migráció gyökereit kutatja? Ennyi erővel a nácikutató is náci, a polipkutató meg polip?

"Dicséretes hogy az EU megorobálja megoldani ezeket a problémákat. De nem lehet tagadni, hogy ők ebből jónagy hasznot is húztak."

Ezt valamivel alá is tudod támasztani, vagy megint csak benyögtél valami jól hangzó ostobaságot?

"Bizonyítéknak elég a kerítést mocskoló és Sorost védő cikek. A 444 Szerint Szerbiában nincsenek migránsok."

Nem találtam olyan cikket a 444-en, ami mocskolja a kerítést, védi Sorost, vagy azt állítja, hogy nincsenek migránsok Szerbiában. Mutatnál egyet-kettőt, kérlek?

"Hát a helyiek mást mondanak szerencse, hogy van ott rokonom. Igen délvidéken nincs annyira sok bár Topolyán cirkuszolnak, szabadkán teli van velük egy iskola..."

Én ezt mind elhiszem, de ugye tudod, hogy a "bátyám feleségének a postásának a fiának a kutyája mesélte, hogy..." típusú benyögések még mindig nem számítanak valid érvnek?

"Nézzünk csak utánna a közelmúltban mik voltak Magyarországon leírtam már nem írom le megint!"

Eddig egyetlen konkrét, ellenőrzhető tényt sem írtál, csak a propaganda által a szádba adott mondatokat hányod vissza.

"Bizonyiték például a Momentum gondolom nem kell elmondani úgyis tudjátok."

Én nem tudom, elmondanád?

"Gyurcsány idelye allat pedig majdnem csődbe ment az ország!"

Gyurcsány ideje alatt volt egy gazdasági világválsát, nemtom erről hallottál-e már?

"És igen biztonságos, stabil országban élünk!"

Hát ha a zuhanó repülő neked biztonságos... :D

2019. jan. 29. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!