Akkor most miért is az ellenzéknek ez a nagy felhajtás?
Kezdeném Judith Sargentini-vel látom vannak páran akik nem hiszik, hogy migránspárti: [link]
Dicséretes hogy az EU megorobálja megoldani ezeket a problémákat. De nem lehet tagadni, hogy ők ebből jónagy hasznot is húztak. Támadják Magyarországot a kerítés miatt! ( Bizonyítéknak elég a kerítést mocskoló és Sorost védő cikek. A 444 Szerint Szerbiában nincsenek migránsok. Hát a helyiek mást mondanak szerencse, hogy van ott rokonom. Igen délvidéken nincs annyira sok bár Topolyán cirkuszolnak, szabadkán teli van velük egy iskola, lopnak a tereken de főként lent vannak lent Szerbiában. Tényleg mikor nyáron ott voltam nyaralni indultam és azon keresztül mentem és egy benzinkútnál migránsok kopogtattak a kocsim ablakán. Volt aki adott nekik pénzt vagy még élelmiszert is nagyon nyomasztó volt! És jön itt a 444.hu hogy nincsenek Szerbiában migránsok.) Orbán őket nem emgedte be pedig az EU-ba hasznot szeretnének húzni belőlük. Orbánt főleg a migrációs politikája miatt támadják. Igaz bár csak egy pontban említették a migrációt az is elég! "Nincs sajtószabadság" hát ez az ellenzékre is igaz!!! Na meg az EU-ba is ahol cenzúra van! Egy ottani ismerősöm aki egyszer eljött ide meg amúgyis olvas Magyar híreket megvolt illetődve hogy ilyeneket is ki szabad Magyarországon mondani. Ezt teszi a német cenzúra na akkor hol is nincs sajtószabadság? Gondolom a német cenzúrába a korupcíó sem eshet bele meg az ottani lopások amik egyébként sokkal nagyobbak és sokkal nagyobb tétyük is van! Más országokról ahól egyébként sokkal nagyobbak a gondok arról miért nem beszél az ellenzék kedvenc Sargentinije? És igen mivel sz@rból sem lehet váratépíteni úgy egyetlen pártal se lennénk "Nyugati kényelembe." Nézzünk csak utánna a közelmúltban mik voltak Magyarországon leírtam már nem írom le megint! Pártok mindig is csak a saját jólétük nézik. Bizonyiték például a Momentum gondolom nem kell elmondani úgyis tudjátok. Gyurcsány idelye allat pedig majdnem csődbe ment az ország! És igen biztonságos, stabil országban élünk!
Kérdező: "Biztos ott is vannak lopások csak arról nem számolnak be (mindt ahogy egyébként itt sem)"
Igen sok időt töltöttem Norvégiában, tudom mit beszélek!
Nem hiszed el: ott tényleg nincs mérhető korrupció!
Alapból: ott mindenki meg van győződve arról, hogy a törvények őt és az országot védik - kivétel nélkül!
Ott minden törvény mindenkire vonatkozik: a királytól az utcazenészig!
Az ország érdekeit semmikor sem írja felül egy hülye pártérdek, vagy egy ideológia!
Mindenki aki valamilyen munkát végez, azt teljes tudásával kell végeznie, mert mindenkire egyformán vonatkozik a számonkérhetőség és a felelősség!
Norvégiában - pár koronáért - mindenki megtekintheti mindenki adóbevallását, jövedelmi iszonyait! (a királyét is!) Egy ilyen átlátható társadalomban senki sincs rászorulva a mutyizásra!
És még valami: mindenki azzal jön, hogy könnyű Norvégiának, mert korlátlan a gáz- és kőolaj vagyona...
Ez - részben - igaz.
Csakhogy a norvégok - nagyon okosan - az egész energetikai exportjuk 8% élik fel, a többi megy a "Norvég Alapba", aminek egy kis részét jótékonykodásra, támogatásra fordítják (amit itthon elloptak!) a többi részét befektetik az egész világon.
A Norvég Alap a világ legnagyobb (és egyre gyarapodó) közpénz-alapja!!!
Magyarország is gazdag lehetne az adottságai alapján, ha 30 éve nem válogatott idióták irányítanák!
Rengeteg olyan ország van, ahol elenyésző a korrupció!
Általában a gazdag országokra mind jellemző hogy szinte nincs korrupció!
Viszont minden csóró, lepusztult országban burjánzik!
Éa minél lepusztultabb, annál nagyobb a korrupció!
Ha nagyon megerőlteted magad, akkor felfedezhetsz ebben egy rendszert - és levonhatod a konzekvenciát, mielőtt nagyon tapsikolni kezdenél!
Kérdező: te miért kérdezel, ha azután kinyilatkoztatsz!
Így akarsz agitálni, vagy olyan fafejű vagy, akit könnyebb agyonütni mint meggyőzni?
"Szerintem csak ott van igazán korupcíó! Csak azok sosem derülnek ki."
Ha lenne korrupció, az azonnal kiderülne és elkaszálnák az érintetteket! T.i: ott valódi demokrácia, valódi jogállam működik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!