DTR42 kérdése:
Szerintetek belekezdjek vagy ne? Szóval kinyomtattam 2500-3000 A-4-es méretű lapot, amikre az van írva, hogy O1G. Egerben szeretnék plakátolni. Megtegyem vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
2019. jan. 27. 13:12
11/20 anonim válasza:
Ide hallom, hogy sírnak a fák! Inkább keress egy kis kutyakakit az utcán és rajzold vele a homlokodra, hogy "o1g", az olcsóbb és figyelemfelkeltőbb is egyben!
12/20 anonim válasza:
Semmiképp ne hagyd veszni a lapokat. Ha elkapnak az ellenzéki hordák azt mondod, Orbán egy getszi mozgalmat gyakorlod. Ha elkapnak a fideszes hordák akkor meg azt, az Orbán és génius mozgalom elvakult aktivistája vagy. Csak jól sülhet el.
13/20 anonim válasza:
A te döntésed. Kell hozzá 50-80 ezer forint, úgy 200 jól előkészített óra tisztán, és természetesen megfelelő körültekintés, amire szintén rámegy úgy 100 óra.
Amit én tehettem, megtettem, te jössz.
14/20 anonim válasza:
Ha szét akarod rugatni magad,tedd.
15/20 anonim válasza:
Azért jó hogy vannak ilyen egyedek mint a fenti egysejtű, mert ezeket mindig fel tudom hozni példának amikor arról van szó hogy nem lenne jó a rendszer. Mert akkor programmal, értelmes gondolatokkal jönne az ellenzék, jelenleg csak O1G meg sok a tesióra megy valódi problémát nem tudnak felhozni.
16/20 anonim válasza:
Ha tényleg ennyi eszed van, hogy ilyen hülyeségekre pazarlod a pénzed akkor hajrá.
17/20 anonim válasza:
Azt kiszámoltad, hogy ha percenként ragasztasz ki egyet, az is negyven óra lesz?
És percenként nem fogsz kiragasztani egyet.
Azon kívül, az első este után már keresni fognak, nem fogsz nyugodtan ragasztgatni.
Így már remélem értnető, hogy miért nem szabad erre az ellenzékre bízni a kormányzást.
18/20 A kérdező kommentje:
12-ennvagyunk
Nem egyedül csinálnám, ráadásul van nálunk símaszk is.
2019. jan. 28. 07:35
19/20 anonim válasza:
Közben énekeljétek " Egy bolond százat csinál... " :D
20/20 anonim válasza:
Eddig egyes szám első személyben beszéltél (remélem tanultátok már nyelvtanból), szó se volt 12 emberről. Így már reálisabb. Persze kérdés, mit érsz el vele. Talán azt, hogy másnap tele lesz a híradó azzal, hogy vandálok elcsúfították Eger legszebb részeit és a helyreállítás 50 millió forintba kerül az adófizetők pénzéből, ami egri lakosonként (csecsemőket és aggastyánokat is beleértve) ezer forintot jelent. Ha meg elkapnak, anyádék fizethetnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!