Ti is rettegtek attól, hogy ha egyszer kórházba kell kerülnötök, a magyar egészségügyre kell támaszkodnotok, amit mint tudjuk, Európa egyik legalja?
Én is rettegek tőle.
Nemrég voltam térdsérülés miatt,hát tiszta retek az egész kórház.Az orvosok nagyon bunkók,szinte már lecsesznek hogy miért vagyok beteg.Szerencse,hogy nem kellett műteni,mert biztos elcsesztek volna valamit.
1es, kiváló érvelés
Tehát ha van olyan hely ahol még az itteninél is szarabb valami, akkor ami itt van rendszer az jó!
Szerbia mellesleg nem is eu tag
De ha ott is jobb lesz egyszer a helyzet tuti lesz valaki, aki leírja majd hogy ő élt zambiában és ott szarabb, tehát ne picsogjunk mi itt
Nem, mert nem veszem igénybe. Lesz addigra elég tőkém arra, hogy magándokihoz mehessek.
Ez van.
1-es. Én is Szerbiában nőttem fel, most itt élek Magyarországon. Elismerem, igazad van abban, hogy a szerbiai eü még a magyarnál is sz.rabb. Mert nagyon f.s.
DE. Attól a mienk még lehetne itt jobb ettől. Ezzel a "Bezzeg Afrikában éheznek, te meg itt elégedetlenkedsz, pfejj!" stílussal sosem leszünk előrébb.
A fejlődés kulcsa az, hogy "Ausztriában sokkal jobb az eü, és ez jó. Gyerünk, legyen a mi eü-nk is ilyen jó!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!