Kit látnátok szívesen a Fidesz élén 2030 után?
Figyelt kérdés
Ha Orbán Viktor nyugdíjba vonulna. Szijjártó Péter lesz szerintem a befutó.2019. jan. 27. 11:03
1/18 anonim válasza:
Szerintem korai még ezen gondolkodni.
2/18 A kérdező kommentje:
Nem is azért írtam, én remélem Orbán lesz a miniszterelnök amíg jól tudja végezni a feladatát, de azért 10-20 éven belül reális, hogy átadja valakinek az irányítást és élvezi a pihenést.
2019. jan. 27. 11:06
3/18 anonim válasza:
Lázár, bár addigra ő sem lesz már éppen fiatal.
4/18 anonim válasza:
2030-ig nem marad fent a fidesz, nem kell aggódni.
5/18 anonim válasza:
Remélem addig fidesz sem lesz, és normális emberek vezetik majd az országot, nem ilyen csőcselék aki csak a saját zsebét tömi.
6/18 A kérdező kommentje:
#5 Jelenlegi ellenzékben nincs olyan ember akire rá lehetne bízni az ország vezetését, főleg most az EU-s nyomás miatt. És ha nem jön új ellenzéki erő akkor nyugodtan számolhattok azzal, hogy még jó pár cikluson át a Fidesz fog nyerni.
2019. jan. 27. 11:22
7/18 anonim válasza:
Milyen EU nyomás? Jaa, a kötelezettségszegési eljárások tömkelege, majd az EU-s források befagyasztása a 2021-2027-es ciklusra? Hát igen, ez valóban nyomás, tenni kéne ellene. Mondjuk nem autokratikus rendszert kéne kiépíteni.
8/18 A kérdező kommentje:
#7-es hanem lefeküdni az EU-nak és átvenni a migránsokat?Azt kösz nem! Hiszen erről szól a cirkusz.
2019. jan. 27. 11:43
9/18 anonim válasza:
Miért kell mindig szítani a tüzet?? Miért kell mindig provokáló kérdéseket ki tenni ide???
10/18 anonim válasza:
Attól még, hogy nem akarsz migránsokat, még nem kell autokrata rendszert kiépíteni. Lásd: Olaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!