Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell egy etikus hackert...

Miért kell egy etikus hackert meghurcolni?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy cikket, hogy azt a hackert aki biztonsági rést talált a Telekomnál és ezért figyelmeztette őket 8(!) évre is ítélhetik, míg M. Richárd (A Dózsa György úti gázoló) egyenlőre 7 évnél tart.

Máshol az ilyeneknek a cég élből állást ajánl, nem jelengeti őket....

2019. jan. 27. 10:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%

Hazaérsz. Ott ülök a nappalidban, és nézem a TV-d.

Majd közlöm, hogy én vagyok a sarki riasztós bolt tulaja, és megkérdem, hogy kell-e riasztó?

Mit szólsz?

2019. jan. 27. 10:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát kicsit más azért a kettő. Akkor lenne az összehasonlítható, hogyha riasztósként sétálnál, és látnád, hogy rosszul van bekötve a riasztó. Szépen megvárod kint amíg az ember hazaér és szólsz neki, hogy figyu rosszul van bekötve...
2019. jan. 27. 10:50
 3/14 anonim ***** válasza:
42%

#2-es nem. Szólt nekik és aztán újra belépett! Nem mondom, hogy jogos ez a 8 év, de onnantól, hogy átadta nekik az információt és belépett újra a rendszerbe onnantól már problémás az eset.

Egyébként ezt miért politika? Tán erről is a Fidesz tehet? Rendőrségen feljelentést tett a Telekom , ennyi.

2019. jan. 27. 10:55
 4/14 Andizsuzsi ***** válasza:
Mikori volt az a cikk? Én úgy tudom, megszüntették az eljárást vagy másfél éve.
2019. jan. 27. 11:02
 5/14 A kérdező kommentje:

[link]

Hogy jött ide a fidesz? szó se volt róluk.

2019. jan. 27. 11:07
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

A cikk szerint ez hangzott el a tárgyaláson az ügyész részéről : Nem vagyunk informatikusok de a médiából tudjuk...

Ha ez igaz akkor a magyar ügyészség Európa szégyene. Csak ennyi a kérdésben a politika. Nem hogy igazságszolgáltatás de jogszolgáltatás sincs ebbrn az országban. Tudom erről is gyurcsány meg soros tehet.

Ezért remélem, hogy csak újságirói ferdités.

2019. jan. 27. 11:32
 7/14 anonim ***** válasza:

6.-nak.

Ezen te csodálkozol?

Volt idehaza olyan tárgyalás, ahol a HATÓSÁGI SZAKÉRTŐ nem tudta eldönteni, hogy az adott fegyver pisztoly vagy puska-e, pedig ehhez egy mérőszalag elég!

Sőt olyan is, ahol a vádlott és az ügyvédje szólt, a bírónak, hogy a gázpisztolyra 2004-óta nem kell engedély!

2019. jan. 27. 11:37
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
Mert Magyarország jobban teljesít!!!!!!!444444!!
2019. jan. 27. 12:26
 9/14 anonim ***** válasza:
26%
Miért kell egy etikus hackert meghurcolni? Mert ez Magyarország és ez a Polt Péter által vezetett magyar ügyészség. Egy normális országban ilyen kritikus hibát egyrészt azonnal javítanának, itt láthatóan le se tojták, másrészt a bejelentő kapna egy szép kis összeget. Nálunk minden fordítva működik, a hibát nem javítják, a bejelentő pedig börtönt kap.
2019. jan. 27. 15:06
 10/14 Andizsuzsi ***** válasza:

Bocs, a BKK-sra emlékeztem.

Bár én sem vagyok szakértő, szerintem ez u.a. a helyzet.

2019. jan. 27. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!