Ha egyszer ennek az Orbán-rendszernek vége lesz, azt hogyan kell elképzelni?

Na végre valaki! Tehát azt nem tudod elképzelni, hogy békésen feláll? Akkor maradt az, hogy "felálítjuk"! Hogy ez hogyan fog történni, csak attól függ, hogy mennyire fogja játszani az "értetlent"!
Mehetne finoman is a dolog, de nem tartom valószínűnek.

Miért a jobbosaid nem pont ugyanezt csinálják? Rohadt magasak még mindig az adók, miközben a kormány szórja a pénzt, hiteleket vettünk fel az oroszoktól és a kínaiaktól, akiket tömegével engedtünk be az EU-ba a letelepedési kötvényekkel, a BMW gyárban a fizetéseket meg 5 éven át a magyar állam állja.
Szerinted ez mi?

nem fognak csak úgy lelépni.
teljes mértékben eltakarítani őket csak úgy lehetne,ha sikerülne végrehajtani a számonkérést és börtönbe mennének.
más esetben ha sikerül ellenzékben maradniuk,akkor amivel csak lehet gátolni fogják az új kormány munkáját,akár annak az árán is,hogy a rengeteg felhalmozott lopott pénzüket bevetve tönkretegyék nullára az országot.
pedig logikusabb lenne ha a bukásban is követnék a profi bűnözi mentalitást,mint eddig tették.
mert a profi bűnözők egy ilyen bukás úgy vannak,hogy-
oké,ennyi volt,kihoztam belőle amit lehetett,még túl is teljesítettem és életem végéig az élet napos oldalán fogok maradni ennyi pénzzel,sőt még az unokám is milliomos lesz,úgyhogy ágyő!
de nem,ezek a bukásuk után is itt akarnak majd ármánykodni,az tuti fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!