Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Törvényes-e az hogy Bayer 5...

Törvényes-e az hogy Bayer 5 forintosokkal akarja kifizetni Hadházyt?

Figyelt kérdés

2019. jan. 26. 12:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem teljesen, mert Hadházy nem köteles így elfogadni. Őszintén, ha neked tartozik valaki több százezer forinttal, te elfogadnád tőle csupa 5 forintos érmében?

Egyébként Bayer vergődése rendkívül szánalmas. Vesztett, fogadja el és adja meg a tartozását, legalább is egy gerinces ember így tenne, egy hozzá hasonló gerinctelen meg vergődne, mint ő.

2019. jan. 26. 14:05
 12/19 anonim ***** válasza:
34%
Nem gond, samíg Hadházy majd leüli azt, amit közüzem megzavarása bűncselekmény miatt kap, számolgathatja. Bayer gondoskodik remélem arról, hogy ne unatkozom a kis földmutyis , Fidesz- áruló, adócsaló állatorvos.
2019. jan. 26. 14:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérje átutalással, és fizettesse be vele egy bankban az ötforintosokat.
2019. jan. 26. 14:18
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Hogyne ! Ő mondta. Kíváncsi vagyok az a bohóc h1g mit csinál a 30 kiló 5ft.al :XD
2019. jan. 26. 17:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem, Hadházy nyilatkozta is, hogy nem veszi át, ha tényleg ötforintosokban kapja meg. 50 darabnál többet nem köteles elfogadni. De ha Bayer a szemem előtt megemel és átdob a kerítésen egy 252 kilós pénzeszsákot, esküszöm, szívesen megszámolom az ötforintosokat Hadházy helyett.
2019. jan. 26. 18:46
 16/19 anonim ***** válasza:

B1G?, csak ha a jegybanktörvényt egy éjjel alatt suttyomban kiegészítik:

23. §

(4) Készpénzben teljesített fizetés esetén – ideértve a fizetési számlára történő készpénzbefizetést is – 50 darabnál több érme elfogadására a hitelintézet és a posta köteles.

23.A. §

(1) A 23.§ (4)-től eltérően, az a természetes személy, aki más természetes személyeket testnedveiken (orrfolyás, vagy éredényekből származó testfolyadék) való, szándékaikkal ellentétes csúszó mozgatással fenyeget, korlátlan mennyiségben teljesíthet fizetést, amelyet más természetes személyek kötelesek fizetés teljesítéseként elfogadni.

2019. jan. 26. 19:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta, hogy tanúk jelenlétében, akkor biztos, hogy közjegyző előtti igazolás is lesz arról, hogy megvan a pénz.
2019. jan. 26. 21:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, nem tudom, hogy szól a törvény, de az 50-es limit szerintem csak vásárlásokra vonatkozik.

De nem reális, én Hadházy helyében megmondanám neki, hogy oké Zsóti, de akkor leszámolod előttem az összeget, vagy megvárod, míg összeszámolom. Elvégre a kasszánál is így működik.

2019. febr. 10. 11:35
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Az. Csak egy orbitális nagy taplóság. De bayerről révén szó, nem is nagyon lehet másra számítani.
2019. febr. 15. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!