Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bayern Zsolt mit tett le az...

Bayern Zsolt mit tett le az asztalra hogy így beszél másokról?

Figyelt kérdés
2019. jan. 24. 22:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%

Kinyalta O1G popsiját.

Elnézést, de nem tudom szebben írni.

2019. jan. 24. 22:59
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
2019. jan. 24. 23:05
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
Az van, hogy O1G. Bayer pedig a buborék rajta.
2019. jan. 24. 23:13
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen lényegtelen, hogy mit tett le és mit nem. Így akkor sem beszélhetünk más emberekkel, ha mi találtuk fel a rák ellenszerét vagy mi vagyunk a Jóisten.
2019. jan. 24. 23:33
 5/18 anonim válasza:
66%

Bayer Zsóti egy egészen komoly pszichoanalízást megérne, hogy mit miért csinál.

Én alapvetően azt látom Zsótikában, hogy egy végtelenül frusztált, szánalmas, kezelésre szoruló, gyáva sz@@@rrrr.rrakás.

Találkoztam vele sokszor élőben, és mindig is az volt az érzésem, hogy szemtől szemben teljesen az ellentéte annak, mint amit előad az interneten, meg a műsoraiban. És rögtön az első benyomásom az volt, hogy egy rettenetesen szánalmas senkiházi, aki a saját kis internetes álomvilágában mindenkt agyonb@@sz, pofánver, stbstbstb., de ha valaki egy az egyben beleáll az arcába, akkor meg teljesen becsicskul.

2019. jan. 24. 23:35
 6/18 anonim ***** válasza:
53%

Ez jó. Erről mesélnél még? Hol találkoztál vele?

2019. jan. 24. 23:40
 7/18 anonim ***** válasza:
40%
#5: Én sem csípem Bayert, de miféle internetes álomvilágról beszélsz? Egyelőre ő az, aki az arcát és nevét vállalva elmondja a véleményét, te meg egy olyan oldalon fröcsögsz, ahol még a nickneved sem látszik...
2019. jan. 24. 23:45
 8/18 anonim ***** válasza:
72%

Van abban valami, amit mond. Amikor elment a beszélgetésre Gulyásékkal, akkor is nagyon meghúzta magát és félénken viselkedett. :D

2019. jan. 24. 23:50
 9/18 anonim ***** válasza:
42%
Elment, nem? Emlékszem rá: Stumpf András volt a moderátor. Mellesleg Gulyás Marci nem az a szint, akivel érdemes lenne keménykedni. Ha már az asztalról van szó, ő még annyit sem tett le oda, mint Bayer. A múltkor Zárug P. többször is megkérdezte tőle, mi a végzettsége, de folyton mellébeszélt. Tán Bayer épp azt akarta jelezni, hogy képes civilizáltan vitázni. Később épp Gulyás mondta róla, hogy Bayerrel nincs semmi baj, mert legalább őszinte. (Én is kíváncsian várom, kicsoda ez a Mr. vagy Mrs. 5#, és mikor találkozott Bayerrel, de úgy tűnik, azóta sem jut eszébe... :)
2019. jan. 25. 00:01
 10/18 anonim ***** válasza:
35%
Bayer Zsolt sokkal többet letett az asztalra! Csak anyi bajotok van vele hogy nem ellenzéki. Bayer a káromkodáson kivül másról is beszél, nem úgy mint egy bizonyos Nagy Blanka! Az ellenzékiek szájából csak a gyűlöletet és a kritika jön érvek nélkül. Bayernek legalább vannak érvei. Nem csak anyi hogy mien sz@r. Ezek a hülyeségek mellet meg más dolgokról is beszél.
2019. jan. 25. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!