Erre mit mondanak a Fidesz fanok erre?
Figyelt kérdés
Az első kérdésemben sokakat zavart hogy azt írtam Svájcban élek szóval átfogalmazom. Jártam Svájcban és nem egy estét voltam csak egy hotelben hanem volt szerencsém meglátni az országban az élete. Mi a véleményetek arról , hogy egy országban az átlag jóval a magyarok felett él ? És ez az ország nem 24 óra repülővel hanem autóval elérhető és a két ország között sok sok osztály különbség van2019. jan. 22. 18:29
11/13 anonim válasza:
Nem vagyok Fidesz fan, de te tuti, hogy nem vagy 100-as kérdező, vagy be vagy b. szva! Mi köze ehhez a Fidesznek, vagy bárkinek? Ha 20 éve ellenzéki kormányzás lenne, akkor sem lenne itt Svájc. Ne égesd már ennyire magadat, de főleg az ellenzéket!
12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg pont össze kell őket hasonlítani csak azért hogy lássam , hogy a fideszes ostobák köpni nyelni ne tudjanak meg am is össze lehet hasonlítani mivel a mérce meg egyezik. Am az ellenzék magát égeti le https://www.youtube.com/watch?v=CQbeEf2s5NU
2019. jan. 28. 18:00
13/13 A kérdező kommentje:
Egyébként Neymar hitelesebb mint az ellenzék és szerintem több szavazatot is kapna, mint az ellenzék
2019. jan. 28. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!