A jövőben lehet abból bajom hogy fideszes vagyok?
"A gerincteleneknek nincs veszteni valójuk,könnyen mocskolódnak."
Ne pontozzátok le szegény 10-est, teljesen igaza van. Ezért mocskolódik a Fidesz az ellenzéken meg a másként gondolkodókon, mert a Fidesz egy gerinctelen csürhe.
"Szegénykém. De hogy vernek meg azok a kígyóvállú, puhány lipsik, amikor te egy Izomkolosszus Árlya Falyú Übersoldat Magyar vagy?"
Sokan jönnek rám és hátulról én meg egyedül vagyok :(
Hurka 12 én nem a pontokért írok,csak a véleményemet rakom ide.
Küzdj tovább a pontjaidért.
Sok sikert!
Azt kívánom neked,hogy több sikered is legyen még az életben.
"de ott is max annyi,hogy kiközösítenek."
Tök mindegy, mert úgy sincs sok barátom. Sokaknak be kéne látni, hogy nem (ezek) a liberális pártok a megfelelő választás, hanem a fidesz. Régebben a jobbik meg a szélsőjobb hallatta a hangját, az az 5-10% De annyira agresszívek voltak, hogy csak őket lehetett hallani, és ellenük nagyon fel sem szólaltak. Kb mint a 35 fős osztályban az az 1-2 szélsőséges punk hülye, aki mások terrorizálásával szerez hírnevet magának, és akármennyire nem értenek egyet vele, mindenki együtt nevet velük, akármilyen kegyetlenséget is művelnek. Csak most a liberálisok csinálják ugyan ezt. Kicsit visszafogottabban. Annyit tudok csak mondani, hogy mindenki azért szavaz egy pártra, mert őt olyan hatások érték, amiért meggyőződése, hogy az adott párt a legjobb. És nem azért, mert gonosz az illető (legalábbis az esetek többségében nem azért). Hanem mert meggyőződése, hogy ő jót cselekszik. De értitek.. Ezért kiközösíteni valakit. Én is azért szavazok a fideszre, mert meggyőződésem, hogy ezzel sokkal előrébb fog tartani az ország. Attól, hogy tévedek, még nem kell kiközösíteni.
oké,de ha megkérdezel egy átlag fideszest,hogy mi a véleménye polt péter munkásságáról,vagy mit szól hozzá,hogy lőrinc a leggazdagabb magyar,azt sem tudják,hogy kik ezek.
vagy volt-e ő vagy családtagja sürgősségi vagy kórházi ellátáson az utóbbi években és mit tapasztalt,elégedett volt?
szinte a kérdés feltevésekor hallanak róluk először.
annyi a válaszuk,engem nem érdekel,akkor sem szavazok a gyúrcsányra.
ezért zárul le velük általában gyorsan a kommunikáció.
tehát lényegében saját magukat közösítik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!