A Jobbikos hitleri karlendítéses eskövőt azért mozsdatja a bal-liberális ellenzék, mert antiszemiták?
X éve hallottam a Fidesztől, hogy a bal-liberálisoknak vagy egyfajta antiszemita kártyájuk, amit gyakran szeretnek kijátszani. Elmondták sokszor nácinak azokat az embereket akik ellenségeik ; a másik politikai oldalon állnak. Ő maguk számára pedig irreleváns, hogy valaki valóban náci-e vagy sem. Akkor nem hittem ebben...
Aztóta gyakran derülnek ki a Jobbik fasiszta ügyei és pontosan amióta szükségük van rájuk az ellenség (Fidesz) elleni harcban már nem is figyelnek ezekre a náci attitüdökre sőt védik is őket ! miért?
"Aztóta gyakran derülnek ki a Jobbik fasiszta ügyei és pontosan amióta szükségük van rájuk az ellenség (Fidesz) elleni harcban már nem is figyelnek ezekre a náci attitüdökre sőt védik is őket ! miért?"
Én konkrétan viccesnek találnám, ha a fideszes nácik egymás torkának ugranának a jobbikos nácikkal és leirtanák egymást gyönyörűségessen. :)
Mivel a Jobbik gyengébb, így őket kell támogatni, hogy minél bátrabbak legyenek. :D
"Az vesse rá az első követ, aki még nem csinált náci karlendítést egy esküvőn."
Na ez az. Vagy utcán.
"Éppen a kérdés előtt 10 percel ért véget az a beszélgetés amiben azt hiszem Heller Ágnes és egy MSZP-s képviselő mozsdatták az ATV-n. De olvastam korábban más pártokról is..."
Most néztem az atv-ben az említett műsort, de nem volt benne Heller Ágnes.
Egyébként a pártok többnyire azt mondták, hogy nem foglalkoznak más pártok ilyen témájú belügyeivel. Ráadásul nem egy párt vezetőjéről, hanem annak rokonáról van szó, ami szerintem etikátlan is.
Milyen érdekes hogy véletlenül pont az origon olvastad ezt a "hírt"... Ez hanyadik a mai hazugságok közül? Megvolt már ma annyi kamucikk mint tegnap? Elég erősen tolták a propagandagépezet szekerét a mai napon az ottani gerinctelen "újságírók", vagy van még mára hírhamisítós/hazugságkreálós feladatuk mielőtt hazamehetnek a pártirodából?
Menj és olvasgassad tovább az origot meg a többi szemetet, akik csak az említett Jobbik ellen több mint száz bírósági pert vesztettek jogerősen, de ez ne zavarjon meg egy percig sem miközben a moslékukat szívod magadba.
Hát ez minden csak nem náci karlendítés, ez pont úgy néz ki mint mikor a szemébe süt az embernek a nap és a szeme elé tartja a kezét vagy esetleg mintha tisztelegne.
Nem állítom hogy nemlétezhet olyan fénykép amin náci karlendítés közben látható ez a hölgy, de ezen a képen ilyet én nemlátok.
Az a baj a legtöbb Fideszessel, hogy nem látják a fától az erdőt. Egyszerűen felületesek, és túl egyszerűek ahhoz, hogy meglássák a történések mélységét.
1. A balliberális média nem mosdat senkit, nem tudom, hol láttátok ezt. Az összes lap Sneider védekezését hozta le a hír mellé. Vagy talán az a baj, hogy nem kezdtek el róla hazudozni össze-vissza, mint ahogy a ti médiátok szokta?
2. Nácizmus terén a Jobbik fasorban sincs a Fideszhez képest. Az egy dolog, hogy valaki karlendít (elég idióta és sötét dolog amúgy), de aki úgy propagálja a migránsokat mint a nácik a zsidókat, aki úgy úszit ellenük, aki egy az egyben veszi át a Göbbelsi propaganda módszereit, aki úgy listázza a másik oldalon állókat, na AZ a náci, nem az aki félrészegen a karját lengeti egy lagzin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!