Szerintetek miért ilyen nagy a Jobbikosok száma az internetezők között?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 20:19
1/13 anonim válasza:
Egyszerű: Mert a jobbikosok fiatalok, sokan tinik, és ők sokkal nagyobb arányban interneteznek, és az internetezők között több az aktív felhasználó (írogató stb.), mint az idősebb korosztályokban.
2/13 anonim válasza:
Szerintem nem is olyan magas az arányuk, mint tűnik, mert a többiek az ötvenedik ugyanolyan kérdésre már legyintenek, kb meg se nyitják, de a jobbikosok lelkesek és írják a választ azonnal :D
3/13 anonim válasza:
Az MSZP korosztály 50 évtől kezdődik, őket nem érdekli a net. A jobbikosok viszont fiatalok.
4/13 anonim válasza:
vona szerint a magyarok többsége jobbikos, csak nem tudnak róla.....
5/13 anonim válasza:
Vagy csak egyszerűen kihasználják az internet arcnélküliségét,és írnak olyanokat amiket az utcán simán letagadnak.
6/13 anonim válasza:
Szerintem nem a többsége. Minden Magyar Jobbikos, a korcsok meg Fideszesek.
7/13 anonim válasza:
71-es
Ne ezen lovagoljatok már.
Több hónapja mondta, de még mindig ezzel jöttök.
8/13 anonim válasza:
OFF Ugyan nyeljen már le valami nagyot, keményet aki azt meri mondani, hogy mindenki jobbikos.
Anyád a jobbikos...
ON jobbikosok a szájhősös, jól jön az anonimitás...
9/13 anonim válasza:
Nem mindenki jobbikos én se vagyok, amúgy nincsenek olyan sokkan csak van pár otthon ülő lúzer aki napjában 10 jobbikot éltető kérdést kiír és válaszolgat rá másik felhasználásból.
10/13 anonim válasza:
Mert az interneten nem lehet elferdíteni a tényeket.Ha vki csak két tévécsatornát néz,könnyebb manipulálni,mint azt,aki sok internetes oldalt böngészik. A nagy pártok pedig erre építettek,de mostmár az internet ezt nem teszi lehetővé,így a Jobbik is képes bemutatni elképzeléseit,amiket elég sok ember támogat(és még több támogatná,ha objektíven készítene műsorokat a televízió).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!