Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek miért ilyen nagy...

Szerintetek miért ilyen nagy a Jobbikosok száma az internetezők között?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 20:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Egyszerű: Mert a jobbikosok fiatalok, sokan tinik, és ők sokkal nagyobb arányban interneteznek, és az internetezők között több az aktív felhasználó (írogató stb.), mint az idősebb korosztályokban.
2010. jún. 29. 20:22
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem is olyan magas az arányuk, mint tűnik, mert a többiek az ötvenedik ugyanolyan kérdésre már legyintenek, kb meg se nyitják, de a jobbikosok lelkesek és írják a választ azonnal :D
2010. jún. 29. 20:31
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Az MSZP korosztály 50 évtől kezdődik, őket nem érdekli a net. A jobbikosok viszont fiatalok.
2010. jún. 29. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
vona szerint a magyarok többsége jobbikos, csak nem tudnak róla.....
2010. jún. 29. 20:39
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Vagy csak egyszerűen kihasználják az internet arcnélküliségét,és írnak olyanokat amiket az utcán simán letagadnak.
2010. jún. 29. 20:50
 6/13 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nem a többsége. Minden Magyar Jobbikos, a korcsok meg Fideszesek.
2010. jún. 29. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:

71-es

Ne ezen lovagoljatok már.

Több hónapja mondta, de még mindig ezzel jöttök.

2010. jún. 29. 21:01
 8/13 anonim válasza:
27%

OFF Ugyan nyeljen már le valami nagyot, keményet aki azt meri mondani, hogy mindenki jobbikos.

Anyád a jobbikos...

ON jobbikosok a szájhősös, jól jön az anonimitás...

2010. jún. 29. 21:04
 9/13 anonim ***** válasza:
17%
Nem mindenki jobbikos én se vagyok, amúgy nincsenek olyan sokkan csak van pár otthon ülő lúzer aki napjában 10 jobbikot éltető kérdést kiír és válaszolgat rá másik felhasználásból.
2010. jún. 29. 21:24
 10/13 anonim ***** válasza:
44%
Mert az interneten nem lehet elferdíteni a tényeket.Ha vki csak két tévécsatornát néz,könnyebb manipulálni,mint azt,aki sok internetes oldalt böngészik. A nagy pártok pedig erre építettek,de mostmár az internet ezt nem teszi lehetővé,így a Jobbik is képes bemutatni elképzeléseit,amiket elég sok ember támogat(és még több támogatná,ha objektíven készítene műsorokat a televízió).
2010. jún. 30. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!