Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Ahmed H. terrorista?

Szerintetek Ahmed H. terrorista?

Figyelt kérdés

Szerintem nem. Mármint nálam a terrorizmus nem megafonozásnál és kődobálásnál kezdődik. Huligán, rendbontó ezek beleférnének nálam, tényszerűen még a bűnöző megnevezés is, de ezeknél komolyabb kifejezés annyira nem.

Szerintem méltányos, hogy borítékonként csak 1 forintnyi sérelemdíjat kér.

2019. jan. 18. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
barbár migráncs kerirés szökevény
2019. jan. 18. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Egyértelműen nem. Rendbontónak rendbontó, vandálnak vandál, de a terrorizmus nem itt kezdődik, maximum fideszisztánban ahol jó ropogós migránsellenes cikkeket lehet róla írni a zombihadnak.

Terrorista akkor lett volna ha csőbombát dob a rendőrök közé vagy felrobbantja magát. A kavicsdobálás, ordibálás sima mezei huligánkodás, amit a Fradi B-közép, Kubatov siserehada pl. előszeretettel alkalmaz a gyakorlatban. Akkor ők is terroristák?

Ez csak a szokásos Fidesz kettősmérce. Én pl. sokkal inkább terrorizmusnak tekintem azt amikor jogerősen elítélt bűnözőket szöktetnek az országba, vagy pénzért kétes alakoknak adnak állampolgárságot akik aztán ki tudja mit csinálnak itt.

2019. jan. 18. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Szted nem az?
2019. jan. 18. 21:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Azzal kezdtem a leírást, hogy szerintem nem :D
2019. jan. 18. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Én már nagyon unom, takarodna innen már az anyjába.
2019. jan. 18. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nevezzük néven, Ahmed Hitler. Mondjuk a Facebook már törölte.
2019. jan. 19. 01:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem terrorista. Egy hazátlan csőves, gyáva fos, aki otthagyja a hazáját.
2019. jan. 19. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!