Bayer Zsoltot (publicista) hogy engedik ilyen alpári stílusban megnyilvánulni? Hová fajul a televíziózás?
Bagoly kérdi verébtől, hová fajul... ? Kedves kérdező, te hosszú évek óta a szoclib médiumok műsoraitól mentes életet élsz? Vagy (miért) nem veszed észre az ottani mélynívós megnyilvánulásokat?
A kettősmércét félre lehetne ám tenni, mert még a retekadó szintjén tengődők is gyanakszanak. Óriási problémátok, hogy nyíladozik a szemük immár, hogy esetleg nem a független tutit kapják, van élet a ValóVillán túl is ?
Ha pedig szintet léptek, akkor képesek lesztek észrevenni, hogy az efféle kérdésekkel is a polgári oldalnak tesztek szívességet. :))) " Nem kicsit, nagyon" !
Pocsék érzés, hogy már nem csak a ti "hangotok" jut el kettős mérce nélkül gondolkodó magyarokhoz...és esetleg immáron az is belenéz, belehallgat, beleolvas olyan médiumok híreibe, tudósításaiba, amiket ti i-így,vagy úgy, de- lefikáztok?
Ha hallgattok, sokaknak immár azért vagytok gyanúsak. Ha --a magatok impotens módján-- lázadtok, azért.
Köszönjük az itteni ingyenreklámot, az ingyenbohócaitok köztévés (le)szereplését, a médiumaitok primitív megnyilvánulásait, sorozatos beégését: hajrá, így tovább! :)))
Jah! Esernyőt vigyetek Blankának, ha ma is kirendeltek titeket "szRtájkolni"!
Napsugaras jóéjszakát, pusszantás mindenkinek! :))
Ügyes vagy.
Tökéletesen felmondtad a kormányzati agymosás leckéjét.
Köszönjük hogy a hozzászólásodban kinyilvánítottad azt az emberi tudatlanságot amit elvár a PUTYIN BÉRENC vezéred tőled.
15.! Ha végigolvastad volna, amit írtam, akkor olvashatnál a sorok között. Ki mondta, hogy balliberális vagyok? Mint írtam, mindkét oldalról felhoztam példákat, hogy egyik se normális, amit művelnek. És IGEN, a szocializmusban voltam gyerek, mégsem ezért tettem fel a kérdésem, hanem azért, hogy mennyire elszabadult a pokol a kereskedelmi csatornákon. Ez a Bayer rosszabb, mint Puzsér. Neki legalább vannak értelmes gondolatai is (igaz, ordibálva). Jelzem: is....
Ittazaki! Köszi, hogy írtál, most néztem vissza a válaszokra. Arról nem tehetek, hogy itt is megoszlanak a vélemények, de még mindig veled értek egyet.
15., nem tudom, hány éves vagy, de ne legyél ennyire magas lóról beszélő, azaz hogy író. 25 évig a médiában dolgoztam, ezt eddig direkt nem írtam, de elég bicskanyitogató a stílusod, ráadásul nem is a kérdésemre válaszoltál.
Kedves kérdező!
Mit értesz azalatt, hogy "hogy ENGEDIK" ??? Vélemény-és szólásszabadság van.
Persze, sokaknak fáj, hogy ez ma már nem egyoldalú dolog, mint volt évtizedekig, de miért ne adnák le a műsorát?
pl. Havas Henrik műsorai lemehettek. Vagy pl. a jelenlegi jobbik megnyilvánulásaiból sem csinálnak titkot, az "O1G"-nívójú beszólások és hasonlók miatt sem jön éjjel a fekete autó! Egy másik a sok valóban alpári közül pl. Csintalan.
Akár napi szinten képes hozni úri formáját. Csak egy itt, és hogy ne félj beleolvasni, nem polgári médiumól idézve:
Nem gyanúzod, hogy szélsőségesen szelektív nálad (és még sok"szélsőfüggetlen" ellenzékinél) ama "pártatlanság", ha csak a polgári oldal kritikusai, véleményműsorai verik ki a biztosítékot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!