Bayer Zsoltot (publicista) hogy engedik ilyen alpári stílusban megnyilvánulni? Hová fajul a televíziózás?
Akkor a kis hölgynek biztos helye van a kormánymédiában.
"Én harmadikban sajnos buktam oroszból, nem ellenállásból, hanem mert utáltam, és el se mentem a pótvizsgára."
(Bayer Zsolt)
Nem tudom, hogy jön ide a lány. Igen, hallottam a beszédét. De a kérdésem lényege nem ez, hanem Bayer és a kereskedelmi tévék.
"Büdöslábúak, zabálnak", ez még a finomabb változat, ami elhangzik a szájából. Szítja a tüzet, amit főműsorban le is adnak. Vagy sokan közületek nem is néztek tévét?
Dehogynem. Sokat...egyszerre ami nem könnyű mert nagy része már csak "egy irányból beszél".
Bayer Zsolt egy saját műsorban és blogjában teszi a legtöbb megjegyzését, a sajtóklub című műsor pl felettébb szórakoztató mivel egy általa felfújt és értelmezett témában beszél a "szakértő" résztvevőkkel.
Más irányultságú csatornákon és műsorokban nem emlékszem hogy ennyire domináns lenne a mai értelemben vett antiszemita megnyilvánulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!