A magyarok miért döngetik ennyire a mellüket a magyarságra?
"Minden híres tudósunk külföldön érte el sikereit, itthon semmire nem jutottak volna."
Dehogynem. Például elérhették volna, hogy vagy bebörtönzik, vagy agyonverik, vagy pedig Dunába lövik őket, amiért mások, mint a többség. De ha ezek közül mindegyiket megússzák, akkor még mindig megmarad az öngyilkosság, mint végső opció.
én alapban a kereszténységet se értem, csak a túlélés miatt vettük fel, alapban pogányok voltunk :D népességünknek meg elég kis része vallásos...
egyébként mindig jellemző volt ez a nagy melldöngetés, azért is szívtuk meg annyiszor, így jön a másik jellemző, sosem tanulunk a múltból :D igazából max röhögni lehet rajtunk sajnos :D
Nem értem miért kell szidni a saját hazád? Miért kell ekézni saját jultórád,néped? Miért?
Mi tehetünk róla, hogy a tatár és mongol egész ázsiai után letarolt minket is? A nyugatiak már akkor felajánlották segítségüket, aztán valahogy azóta is jönnek...
A világháborúkról mi tehetünk? Most mond meg? Olyan mintha a kutyát vernéd el, amikor hazahozod az utcáról és bepisil.
Azért a magyarkodáshoz hozzátartozik hogy köpködni kell mindent és mindenkit. Elég megnézni a nagy nemzethy harczos igaz magyar weboldalakat. Szemét zsidók, szemét cigányok, románok, migránsok, iszlámok, nyugat, ballipsik, szemét zsidó usa, soros, stb. De ha arról van szó hogy a kínaiak fejlődnek az ősmagyar megmagyarázza hogy 2 milliárd éhezik, földbe ásott putriban él és csótányra vadászik mint egy állat. Meg ellopnak mindent stb.
"2. vh.-ról nem tehetünk" Kb 10 millió kiírtott civil, a magyar lakosság pusztulása és rabszolgaságba hurcolása. Erre pl nagyon büszkék a magyarok. Meg arra hogy egész kelet eu utálja az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!