Ki és miért utàlja Orbànt?
1.Nincs internet adó,2.Meg van védve a kis segged egyenlőre.
Van még csak nyisd ki a szemed,vagy nézz körül a múltban és a jelenben.Hidd el van különbség.
1 Esőadó sincs (még) erre vágsz fel?!
2 A seggemet megvédem én magam is, ettől Orbánék nyugodtan eltolhatják a bringát!
Gyűlölöm az illiberalizmust, az autokráciát, a rablást a hazugságot, a lopást és a mérhetetlen tehetségtelenséget!
Szerintem te magadat gyűlölöd a legjobban.
Kezdjél már valamit a kis életeddel,foglald el magad és akkor nem kell a saját hibáidat másokban keresni.Majd megtalálod azt saját magadban is.
"Szerintem te magadat gyűlölöd a legjobban."
Ahogy te tévedsz, okostojás!
Miért szólsz ahhoz, amihez fingod sincs?!
Öreg,ez egy ilyen oldal ahol mindenki mindenhez hozzászólhat.
El lehet menni!
"nézz körül a múltban és a jelenben.Hidd el van különbség."
Hát az biztos, meg az is hogy a régi sokkal normálisabb világról egy kis p csnek semmilyen fogalma nincs, mert már csak ezzel a szros XI. századdal van tisztában.
Az idősebbek, mondjuk 40 plusszosok látták már ezt is azt is úgyhogy összehasonlítási alap is van, és nyugodj meg nem "csak" azért mert az volt a fiatalság és minden szebb meg jobb volt, (persze az is) de tényleg minden jobb volt.
OK.
És ki a fszom az a Kárpátia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!