Ki és miért utàlja Orbànt?
Te olyan buta vagy, hogy amikor az észt osztották, te 10szer is sorbaálltál, de sohasem került Rád a sor.
Olyan buta vagy, hogy a p*nára azt hiszed hogy nyílt seb és orvost hívsz!
Soroljam még?
Hát persze!Fideszes=buta.
Hiszem egy jobbikostol tudom a tutit!100-ban igaza van "nyugati jóság" lesz ha a jobbik lesz!Ezzel teljesen meg győzött!
Orbán ugyanolyan megosztó mint Gyurcsány volt - mindkettő a nemzet hulladéka!
Ha majd valaki nemzeti egységre törekszik, az lesz az ország megváltója!
Mert kampányt csinált az egész politikai életből. Mindenhol ellenségekkel kell szembenéznünk, miközben a korrupció és rossz oktatás és egészségügy helyzetét valamilyen sors adta dologként természetesnek véljük.
Ezen kívül "személyes" érintettség is közrejátszik. A barátom anyja azért vesztette el az állását, mert a barátom tüntetéseken szólalt fel + egy civil szervezetben voltam tag, ahol én kezeltem a pénzügyeket, mégis azt kellett visszahallanunk a sajtóból, hogy Soros bérencek vagyunk, és eladtuk a lelkünket. Hozzáteszem full veszteséges volt a szervezet, mi dobtuk össze a szükséges pénzt mindig is. Szóval mondhatjuk azt is, hogy sértődött vagyok.
17-es. Sajnálom a barátod anyukáját. :(
O1G.
Olyan butavagy, hogy ha a tanár letörli a táblát, te kiradírozod a füzetet.
Remélem átjött, hogy egy fideszes agymosottnak tartalak.
Orbánnak gyakorlatilag - sajnos - 8 éve teljhatalma van, azt csinál amit akar!
Ahhoz képest nagyon-nagyon karcsú az, amit letett az asztalra!
Viszont rengeteget vett el!
Többre nem képes, és ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!