2006-ban miért mondták, hogy Gyurcsány lealázta Orbánt? Csak 19 éves vagyok, de azt tudom, hogy Orbán senkivel se vitázik azóta.
"Egyetlen dologban árnyaltam, vitattam, te még azt is képes vagy cáfolni, pedig fehéren fekete, hogy a devizahitelezés nem az Orbán kormány sara, a lakosság az ő idejükben nem is tudott róla, de képes lettél volna simán a nyakukba húzni."
Az az egész hozzáállásom arról szólt, hogy árnyalás és kontextus nélkül többnyire mennyire értelmét vesztett a tényekkel való példálózás.
Te ide jöttél árnyalni egy témát. Nem is mondtam, hogy hazudtál, csupán én is tovább árnyaltam ugyanazt. Sőt, még a saját hozzászólásomra is azt mondtam, hogy csak körítés az egész.
Sajnálom, ha megsértődtél, de szerintem nem volt miért.
Azért mondják, mert ez történt. Gyurcsány a 2006-os minisuterelnök jelölti vitán n csak a stúdiót, de még a folyosót is felmosta Orbánnal. Sőt, még a portásfülkét is.
Orbán azóta úhy döntött, hogy ilyen nyilvános égést nem kockáztat többé. Ezt pwdig becsomGolta a már általad is bizonyára ismert, markwting köntösbe, miszerint nincs kivel vitázni, mert nincs ellenfél..na persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!