Az ellenzékiek miért hizsnek ell mindent amit hallanak?
Most tuti az lesz hogy a fideszesek is ienek. Igen a fideszre szavaztam de NEM Soros miatt! Nem a média miatt mert sem fideszest sem Ellenzékit nem nézek!
Mióta Gyurcsányt leváltották sokat fejlődött Magyarország! Ezt nem lehet letagadni mert pl:kaptál családi pótlékot Gyurcsánytól?Akkoriban volt Csok?
Ugy tudom akkor tönkre tették Magyarországot!Azt mongyák az ellenzéki sajtó azért tűnik többnek mert "különbözőek, különböző véleményekel"
Erre szinte minden kérdés:Megazdagodásról, Mészárosról szól....
Én is a Fideszre szavaztam, bánom.
Részben féltem a többitől, de leginkább ettől a két lehetőségtől:
1. DK (és MSZP). Rémálmaimban se jöjjön vissza 2002-2008 (utána válság volt, azért veszem ki azt a 2 évet).
2. Összellenzéki összefogás, sok vita, széthúzás, szétesés, kormányválság (valószínűleg aztán ismét Fidesz, de 4/5-del).
Részben tájékozatlanságom miatt:
1. Elcsavarták a fejem a látszatintézkedések
2. Nem gondoltam bele, hogy jobban élünk-jobban élünk ugyan, ez igaz, de így, hogy szárnyal a gazdaság, nem nehéz. Ebből semmi se a kormány érdeme.
Eleinte féltem a Soros-tervtől és a migránsoktól, de itt főleg az keltette fel bennem a gyanút, hogy túl sokat beszéltek erről és csak erről és még mindig csak erről.
Persze van huszonéves ismerősöm, aki nyáron volt Bécsben, meg volt rökönyödve az utcán és félt, azóta emlegeti, hogy de jó, hogy nem ott él, ott nem merne utcára menni. No comment.
Csökkent viszont még mindig a legmagasabb!!!
És én pont ezért nem nézem a Fideszest se a jobbikos médiákat sem! Egyiküknek sem lehet hinni... Had éljek egy példával: Egy kedves barátom nagy jobbikos miről beszél mindig:Orbán,megazdagodás,mészáros.Pont erről szól az ellenzéki is. Nagyszüleim fideszesek:Soros igy soros úgy.
Szakértői kormányt alakítanak és nem szólnak bele a szakértők munkájába.
A pártok csak politikával fognak foglalkozni.
A szakértői kormány meg nemfog lopni, végre megszabadúlunk a tolvaj bandától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!