Emberek, lakosok (kormánypártiak, ellenzékiek, mindenki) nem szánalmas lépés ez egy kormánytól?
O1G
Nagy Blanka veled vagyunk!
Én szívesen látnám őt a parlamentben.
Az a baj, hogy szerencsétlent már megint fel/kihasználja az ellenzék. Kitették céltáblának, a kis naiv meg el is vállalta a szerepet.
De nem baj még lehet belőle ellenzéki celeb-képviselő, a többiek is ilyen szinten vannak, bár ez a kislány még (remélem) fog fejlődni!
Mégis mit vártok? Az Orbán-kormányról van szó, a leggusztustalanabb, leggerinctelenebb, legelvtelenebb, legkétszínűbb kormányról. Igen, nekik egy gimnazista is ellenfél, rettegnek mindenkitől aki véleményt formál az aljas ügyeikről vagy aki akár csak 2 embert is elszakíthat az agymosott szavazótáborukból, így minden létező eszközzel le fogják járatni, akkor is ha történetesen fiatalkorú. A sárdobálás és a lejáratópropaganda a legfőbb (és egyetlen) fegyverük. Ennyit tud a nagy nemzethy kurmány. Többek között ez is bizonyítja hogy igaz amit a kiscsaj mondott róluk. Gondolom azt is lehozta a kedves Fideszmédia, hogy Mészáros a leggazdagabb magyar lett közpénzen, vagy hogy a kedves Finkelstein-tanonc Birnbaum kitálalt arról hogy hogyan építették fel a Soros-ellenes hazugságkampányt.
Apropó, gondolom Nagy Blanka is sorosbérenc a fideszesek szerint, igazam van? Undorító...
És persze mindig azok kapják a lepontozást akik fideszesek...:)
Mert nem az a véleményem mint egyeseknek kevesebb lennék?
A 18%-osról ügyet se vegyetek, az érzékeny témákat trollkodó spammelésekkel akarja ellehetetleníteni, ahogy láttam.
Ami pedig a csajt illeti, szerintem nem használja ki őt az ellenzék. Mármint nem olyan értelemben, hogy ők futtatják be a médiába és bújnak a háta mögé (magát a hírértéket nyilvánvalóan próbálják önigazolásként felhasználni).
Önmagától féltem a csajt, mert az egy dolog, hogy 18 éves kortól felnőtt valaki, de ez csak a törvény szerint van így. Féltem attól, hogy a pillanatnyi médiajelenlét elcelebesítse és égesse le, nemcsak magát, hanem a nézeteit is, amiben viszont nem egyedül osztozik.
Emlékeztek még az egyik srácra, aki a netadós tüntetést szervezte, és átugrott valami kordont (bár lehet, csak az utóbbi az igaz, nem emlékszem pontosan). Felőle is azt lehetett utólag olvasni, hogy a médiafigyelemtől elzüllött valamilyen szinten és bajba keveredett. A fiataloknak muszáj részt venniük a politikában, csak az instant szereplés és szereplési vágy, tönkre is teheti némelyiküket.
#2-es vagyok, nem vagyok fideszes, mégis lepontoznak.
Őszintén elhiszitek, hogy ez a "kislány" tényleg magától tette amit tett? Tudatában volt a lehetséges következményeknek? Ne komolytalankodjunk, kihasználták. És ezért undorító az ellenzék (tisztelet a kivételnek), mert most is (mint korábban mindig) egy civil kezdeményezés (Pukli, Sándor Mária) elé állt be. Kinéztek egy hiteles személyt (politikai szüzet), akit aztán jól megrágnak és kiköpnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!