Ha Magyarország meg tudna szállni egy független, kis szigetországot, akkor az mostantól magyar gyarmat lenne?
Nem. Attól, hogy meg tudná szállni, még nem jelenti azt, hogy meg is szállná.
Egyébként meg léteznek olyan kis szigetországok, miket még Magyarország is képes lenne megszállni, de minek tenné?
Kifejezés szempontjából: ezek szerint nem
Gyakorlati szempontból: igen
Annál a pont, aki azt mondta, hogy "nem, mert attól, hogy megtehetné", még nem biztos, hogy megtenné. :D
"hiszen az jog szerint is magyar föld" - egy fehér lóért cserébe vettük. 1000 (1500) évig elég volt ez a furfang, most már valami újat kéne bevetni, mert szemmel láthatóan meghaladták.
Igen. Körülbelül két percre, amíg meg nem érkeznének a kis szigetország szövetségesei, és a nagyobb hatalmak, akik szépen megvernének bennünket.
Tudod, ha a boldogságot keresed az életben, nem úgy kellene gondolkodnod, hogy én magyar vagyok, ő meg kis szigetországi, ezért az a jó, ha minél nagyobb területet szerzünk, hanem úgy, hogy én ember vagyok, és a kis szigetországi is ember = emberek vagyunk elsősorban, nem valamilyen ország lakosai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!