Fideszesek, mit szóltok hozzá, hogy kiderült, hogy Soros egy jól felépített propaganda áldozata?
2019. jan. 16. 14:41
21/21 anonim válasza:
Hát igen Kedves kérdező... az előttem szólóhoz kapcsolódva, annyit tudok mondani, hogy én magam azért idéztem be tények sorozatát, és messze nem mindent!, hogy mindenki lássa , hogy Soros György egyrészt irdatlan vagyonnal rendelkezik. És nem árt azon elgondolkodni, hogy aki politikai körökben forog az USA ban vagy éppen Juncker irodájában és 4800 milliárd forintot tud Nyílt/nyitott társadalom Alapítványába belepumpálni, az vajon hogyan próbálja meg befolyásolni akár az európai politikát is olyan módon, hogy az neki gazdasági szempontból előnyös legyen. És itt jön a csavar, mert Soros nagyon okos ember, pontosan tudja azt, hogy hogyan gyengítheti Európát, hogyan befolyásolhatja az egész uniónak a politikáját ( kiken keresztül), ő a világ számos pontján megtettem már ezt!! Ha kell akkor civilszervezetekenn keresztül, ha kell akkor konkrét politikai nyomással, gazdasági lépésekkel, a kell akkor "hazugságokkal", de megpróbálja elérni azt, ami neki jó. Soros György rendkívül veszélyes ember és ezt nem csak én látom így... Nála tipikusan igaz az, hogy az irdatlan gazdasági hatalom mellé megpróbálja oda állítani a politikai hatalmat, és onnantól kezdve tulajdonképpen a média oldalával kiegészülve, ami megint csak pénzkérdés, rettenetes dolgokra képes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!