Mi lenne ha szerveznék én is egy tüntetést és megírnám egy blogba, hogy Orbán Viktor a Magyar adófizetők pénzéből 1 milliót költött WC papír-ra?
Figyelt kérdés
#tüntetés #Propabanda
2019. jan. 14. 20:33
21/22 A kérdező kommentje:
Nyugi van....
Nem kell egy ien vicnek szánt kérdést komolyan venni!Vagyis lehet egyesek annak veszik akik azt hiszik hogy ez egy amolyan "kritika".Kritika az ellenzéki médianak!Ha nem tudnak mást tenni kitalálnak dolgokat.Semmivel se jobbak mint a fideszes...Hatalomra akarnak tőrni csak rosszul probalkoznak.A fideszt érvekkel kellene megdönteni érvekkel hogy miért lennének ők jobbak!És nem ezt a fajta politikát folytatni ez sokkal a fidesz allat van amit tesznek!
2019. jan. 14. 22:34
22/22 A kérdező kommentje:
Amég az új ellenzéki összefogásba jelen van Gyurcsány,vallamint olyan pártok melyeket valóban Soros támogat és erről bizonyítékom is van,addig lehet ez a kormány bármien rossz nem szavazok az ellenzékre!Igen megint Sorosozik egy fideszes gondoljátok....Csak én nem vagyok Fideszes látom a sok rosszat amit tett!A médiát teljesen elsötitette és csak annyit képes mondani mindenre hogy Soros!Az ellenzéki média pedig Orbánozik meg Mészárosozik!Az igazság valahol a 2 között van!
2019. jan. 14. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!