Miért lenne jó ha több gyerek születne Magyarországon?
Csak mert tök nagy a munkanélküliség, szerintem semmi szükség több éhes szájra. Az állam nem tud elég segélyt fizetni (mert sajnos anélkül igen nehéz).
Azt mondják elöregszünk és nem lesz aki eltartsa az országot. Jelezném, hogy kb 1,5 millió plusz befizető mindig lesz, mert most kb annyi van. Az állami szektor fizetései nem növelik az ország bevételeit.
Születnek évente 95ezren, tavaly 60 ezret vettek fel felsőoktatásba... ez hová vezet? Szerintetek kinek a dolga ezen változtatni?
40%, ha teszem azt alakítanék egy Nyilaszkeresztes Pártot a parlamentáris demokrácia keretein belül, te ajvékolnál a leghangosabban.
Álszent liberális vagy, te is csak addig véded a demokráciát és az emberi jogokat, amíg azok a te érdekeidhez fűződnek.
Kit érdekel a sz@ros demokráciád? Meg lehet nézni az eredményét : gazdasági, demográfiai, erkölcsi, kulturális válság...
"Tehát úgy képezeled, ahogy aki szerinted oké, arra lehet szavazni.
Tehát szerinted mai pártokkal semmi gond ?
" Nem több gyereknek kell születni, hanem több magyar gyereknek kell születni. Cigány már így is születik elég.
Nyersanyagunk az van. Ezt személyesen bányamérnökök mondták. Minek hazudtak volna. Természetesen önellátók nem tudnánk lenni, de bevételt ezek kitermelése is jelentene az ország számára.
A k+f támogatása tényleg nem lenne hülyeség, de ennek gyümölcsét nem nagyon tudtuk még learatni.
A jelenlegi pártokat pedig egytől egyig el kell törölni, tagjaikat egytől egyig eltávolítani a hatalomból, és eltiltani attól, hogy újra politikai szervezet, vagy mozgalom tagjai lehessenek, a vagyonszerzésüket kivizsgálni, indokolt esetben elkobozni, akit szükséges bebörtönözni.
Aztán új pártokat létrehozni a titkosított anyagok kivizsgálása után jó előéletű szakemberekből."
Ezt én is támogatom, még hozzácsapnám a 100%os vagyonelkobzást is.
66
Tekintve, hogy a nyilasok közönséges tömeggyilkosok voltak, a kommunistákkal együtt, bizony, nem örülnék neki, de ha elindulhatnának, és bejutnának a parlamentbe, egy szavam nem lenne, mert veled ellentétben én tiszteletben tartom ( tehát nem egyetértek vele, hanem tiszteletben tartom) a népakaratot, viszont ameddig jogom van, ellenkezem a nekem nem tetsző dolgok ellen.
67
Önkényuralmi rendszerekben huzamosabb ideig, átlagot számolva, mikor volt jobb a gazdaság, és mikor voltak jók az erkölcsök? Sztálin vagy a Kim-familia az erkölcsösebb?
Aki bizonyította, hogy alkalmatlan arra, hogy egy ország népét képviselje, és hajlamos a saját érdekeit előtérbe helyezni, szerintem semmi keresnivalója a politikában. Tudod miért? Mert meg volt az esélyük, de "elqrták. Nem kicsit nagyon. Hazudtak reggel délben és este" és a mai napig hazudnak mind.
Te mégis véded őket a demokráciára hivatkozva. Nem érdemlik meg.
Nem érdekel az ostoba demokrácia.
Nagyra vannak vele, hogy lehet több párt, és bárki bekerülhet a parlamentbe, de én erre azt mondom, hogy inkább bekerülhetne.
A "ne" toldalék a szó végén nagyon hangsúlyos, mivel nem kerül be, csak az, akinek már van elég presztizse azok között, akik jelenleg is bent vannak, ergó elég nagy szemétládának kell ahhoz lenni, hogy valaki képviselő legyen.
Becsületes, elhivatott emberekre ezeknek nincs ott szükségük. Tehát akkor mire jó az egész?
"Miért lenne jó ha több gyerek születne Magyarországon?"
Úgy általában a természetben miért jó az élőlényeknek, hogy szaporodnak?
61
Neked van egy definiciód, hogy ki a becsületes meg az elhivatott, nekem is van, sőt, másnak is van. Épp ezért jó a demokrácia, mert mindig azoknak a jelöltje kerül be, akik a legtöbben vannak, ugyanakkor, bizonyos időközönként felülvizsgálják azt, hogy még mindig bírják e a többség támogatását, és így nem ülhetnek nem a többséget képviselő emberek a legfontosabb posztokon.
ma 16:25
Szóval te olyan fajta vagy, aki ha éhenpusztulnánk, akkor is örülne neki, hogy demokrácia van?
Jó, téged úgysem tudlak meggyőzni, szóval inkább hagyjuk...
"Miért lenne jó ?"
Hm.Miért is? Mondjuk hogy talán a magyar nemzet ne haljon ki? Hogy a szláv tenger ne nyeljen el? Hogy 20 év múlva ne cigányland legyen ?
A 40%osnak meg külön gratula, neki a saját(?) 10milliós országa "csak egy piac".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!