Mi a gond Magyarországon?
Kedves kérdező. Én kérek elnézést a válaszok "színvonaláért". Ezt egyébként én sem értem. Nálam ötször tehetősebb kollégák puffognak, hogy így kell forradalom, meg úgy az Orbán...
De barátom - mondanám, mivel nem merem mondani, mert egyből el lennék könyvelve agymosott birkának - én évek óta a legjobban élek mostanság, és te még nálam is sokkal jobban élsz, mondd mi bánt ennyire?
Félreértés ne legyen, nekem is szúrja a szemem a sok lopás, az egészségügy látványos le***ása, stb. De hogy gondolhatja komolyan bárki, hogy egy szedett-vetett Gyurcsány-MSZP-LMP-Jobbik(!) koalíció az majd hű de jó lesz?
Megmondom mit csinálnának: beeresztenék a migriket, felvennének egy rakat hitelt, és megnövelnék a középosztály adóterheit. Amúgy meg úgyanígy sz**nának az egészbe, és maguknak lopnának. Vagy a Kóka villa az már elfelejtődött? Meg a Velencei tóhoz tervezett kaszinó? 4-es metró, Strabag, stb.
Kérdező, ha magyar vagy (kisbetűvel), akkor ismered a mondás: messziről jött ember azt mond, amit akar. Ez azt jelenti, aki nem tudja miről van szó, minek mi a jelentése, minek mi a következménye, annak bármi beadható. Ez történt veled.
A te érvelésed a következő: adott egy ember, akinek mondvacsinált ürüggyel le akarják vágni a kezét. Erre te megvigasztalod, örülj pajtás, itt csak a kezed veszíted, nálunk a lábad is. Hát nem örülnék.
Egyébként csak annyi a gond Magyarországon, hogy migráns ugyan nincs (a határon se, a kerítések ott rohadnak), azonban nagyon sok ember mond úgy véleményt, hogy fogalma sincs miről beszél, sőt, nem is akarja tudni, nemhogy érteni. Na látod, ez gond. A többit majd csak megoldjuk magunk is.
"Szóval, mert fos az élet Szerbiában, akkor legyen itt is az. Értem."
Kb ez a logika.A magyarokra nagyon jellemző ez,akkor érzik boldognak magukat,ha másokat lehúzhatnak a maguk szintjére.
Ha másnak is rossz,attól lesznek boldogok.
A kérdező is ilyen.
Mindegy,hogy kilopják a diktátorok a szemüket,csak nehogy már a migráns bármit is kapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!