Miért a kés nyelével akarja orbán elvágni azt a fánkot?
2019. jan. 8. 13:07
11/27 A kérdező kommentje:
Azért az sem piskóta amiről a cikkben írnak.
Ennyiért én is rendelnék kaját a Gundeltől:))))
2019. jan. 8. 13:47
12/27 kreténpali válasza:
Legalább látott nőt a saját anyján kívül.
13/27 anonim válasza:
Én se szeretem se Orbánt, se amit művelnek, de ilyeneken vihogni kisóvodás szinten ugyanaz, mint amiért nem szeretem a kormánymédiát.
14/27 anonim válasza:
A pengét a harakirire tartogatja. Nehogy már fánkossal csinálja.
15/27 anonim válasza:
Teljesen jól fogja azt a kést a drága miniszterelnökünk, csak Soros átszerkesztette a képet, hogy lejárassa vele Európa megmentőjét 😀😂
16/27 A kérdező kommentje:
Na! tényleg! lehet hogy Soros van ennek is a hátterében, hogy ez nekem hogy nem jutott eszembe? lehet hogy kevés kormánymédiát nézek? :)))
2019. jan. 8. 14:23
17/27 A kérdező kommentje:
"A pengét a harakirire tartogatja"
Nincs nekünk ekkora szerencsénk.:)))
2019. jan. 8. 14:24
18/27 Lazy Lover válasza:
Mert az anyja nem tanította meg enni
19/27 anonim válasza:
Biztos elmerültek a beszélgetésben, erre közőlték hogy fotózkodni fogunk tessék felvenni a pozíciót. Erre megfogott valamit ami a keze ügyébe akakdt
20/27 anonim válasza:
Mondjuk a Gundel, hogy így tudja hogy nagy tételben fog rengeteg alkalmazottnak ebédet/uzsit adni evidens, hogy olcsóbban adja a fogásokat. Te is, ha x tonna árút rendelsz db-ra sokkal olcsóbban kapsz egy terméket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!