Ha most lenne a népszavazás, Te melyik pártra szavaznál?
Ha bármilyen esélyét látnám, hogy a DK hatalomra kerül, akkor a Fideszre, de egyébként nem mennék el szavazni.
Jelen állapot szerint nem mennék el szavazni.
Korábban a Jobbikra szavaztam, egészen tavalyig, amikor is nem mentem el szavazni (nem bántam meg).
A legkisebb rossz elve alapján én is a Fideszre.
Ha valamelyik jelenlegi ellenzéki párt jutna hatalomra, mennék tüntetni.
Annyira szánalmas mind, és mégis vannak támogatóik.
Nem vagyok fideszes.
Szánalmas ez a "legkisebb rossz" logika.
A szüleim is azért szavaztak a Fideszre, mert "hát úgysincs jobb". Ja kérem, ha mindenki így áll hozzá, akkor persze.
Részemről most a Momentumra szavaznék, ugyanis az MSZP már lejáratta magát, Orbán 8 év alatt csak a fekáliát lapátolta a fejünkre, a Jobbikban Vonát kicsinálták, nélküle meg rossz irányba mennek, a Kutyapárt meg úgyis csak vicc marad.
Sajnos továbbra is azt látom, hogy az átlag még mindig a Fideszre szavazna, míg az értelmesebbek belefáradtak és csak annyit tudnak, hogy a Fideszre biztosan nem.
A 8 év alatt csak számomra negatív vagy max közönbös intézkedéseket tett a Fidesz, így semmilyen körülmények közt nem lennék hajlandó rájuk szavazni.
#19 "Annyira szánalmas mind, és mégis vannak támogatóik."
"Nem vagyok fideszes."
De, Fideszes vagy. Vannak szánalmas alakok az ellenzékben, de nem igaz, hogy ne lehetne választani olyat, amelyik jobb lenne a Fidesznél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!