Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most lenne a népszavazás,...

Ha most lenne a népszavazás, Te melyik pártra szavaznál?

Figyelt kérdés
2019. jan. 7. 21:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%
Csak azért az Orbánékra, mert véletlenül sem szeretném ha az ostoba és lefizetett ellenzék kezébe kerülne az ország irányítása. No attól mentsen meg minket a Jó Isten...
2019. jan. 7. 22:48
 12/23 anonim ***** válasza:
57%
Ha normális keretek között állna össze az ellenzék (mszp-dk nélkül) és lenne normális program az obántakarogyon kívül akkor arra. Minden más eset fidesz.
2019. jan. 7. 23:48
 13/23 anonim ***** válasza:
52%
A Fideszre. A magyarok a feudalizmust szeretik és boldoggá akarom őket tenni.
2019. jan. 7. 23:58
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Népszavazáson nem lehet az országgyűlés összetételéről szavazni, látom a válaszolók közül is csak pár embernek esett ez le és szarrá is lettek pontozva
2019. jan. 8. 00:12
 15/23 anonim ***** válasza:
65%
Mi Hazánk Mozgalom. Egyszerű okból: mert magyar vagyok, és mint ilyen, csak ők képviselnek engem.
2019. jan. 8. 07:42
 16/23 anonim ***** válasza:
14%
DK
2019. jan. 8. 07:47
 17/23 anonim ***** válasza:
64%

Ha bármilyen esélyét látnám, hogy a DK hatalomra kerül, akkor a Fideszre, de egyébként nem mennék el szavazni.

Jelen állapot szerint nem mennék el szavazni.

Korábban a Jobbikra szavaztam, egészen tavalyig, amikor is nem mentem el szavazni (nem bántam meg).

2019. jan. 8. 08:12
 18/23 anonim ***** válasza:
66%

A legkisebb rossz elve alapján én is a Fideszre.

Ha valamelyik jelenlegi ellenzéki párt jutna hatalomra, mennék tüntetni.

Annyira szánalmas mind, és mégis vannak támogatóik.

Nem vagyok fideszes.

2019. jan. 8. 09:39
 19/23 anonim ***** válasza:
A Soros pártra.
2019. jan. 8. 09:50
 20/23 anonim ***** válasza:
63%

Szánalmas ez a "legkisebb rossz" logika.

A szüleim is azért szavaztak a Fideszre, mert "hát úgysincs jobb". Ja kérem, ha mindenki így áll hozzá, akkor persze.

Részemről most a Momentumra szavaznék, ugyanis az MSZP már lejáratta magát, Orbán 8 év alatt csak a fekáliát lapátolta a fejünkre, a Jobbikban Vonát kicsinálták, nélküle meg rossz irányba mennek, a Kutyapárt meg úgyis csak vicc marad.

Sajnos továbbra is azt látom, hogy az átlag még mindig a Fideszre szavazna, míg az értelmesebbek belefáradtak és csak annyit tudnak, hogy a Fideszre biztosan nem.

A 8 év alatt csak számomra negatív vagy max közönbös intézkedéseket tett a Fidesz, így semmilyen körülmények közt nem lennék hajlandó rájuk szavazni.

#19 "Annyira szánalmas mind, és mégis vannak támogatóik."

"Nem vagyok fideszes."

De, Fideszes vagy. Vannak szánalmas alakok az ellenzékben, de nem igaz, hogy ne lehetne választani olyat, amelyik jobb lenne a Fidesznél!

2019. jan. 8. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!