Hogy lehet, hogy diplomásnak 120 nettó fizetést adnak Magyarországon?
Nem biztosítási ügynöknek akar menni a Kérdező!
21-es! Pajtikám például én voltam az egyetlen, aki leírta, hogy mennyi ettől az évtől a szakképzett minimálbér nettója, mert erre eddig senki nem volt képes.
Vagy én például nem hülyézem, meg nem nevezem életképtelennek a kérdezőt.
Látod ez kapásból két olyan dolog, amire szinte senki nem volt képes...
"Lidlbe meg nem veszik fel,mert túlképzett.."
Dehogynem vesznek fel! Ki kényszerít rá, hogy te diplomákat mutogass a LIdl-be? Bármely helyi tüzépnél keresnek rakodómunkást is, még ha mutogatod is elnézik neked.
Visszakerestem a hozzászólásodat, hát gratulálok a jelenlegi NULLÁHOZ, amire a publikum értékelte a buzgalmadat!
És igen!
Hülye a Kérdező és mindenki, aki diplomával 120 nettóért dolgozik! Főleg mert vannak más lehetőségek is.
Könnyen, ez Orbánisztán. miért csodálkozol ezen
Itt csak a haverok meg a bűnözők élnek jól. A legjobban a bűnöző haverok.
én a helyedben örülnék hogy ennyi van és nem Lölö zsebében végzi ennek is a fele
Leglább kedves 70%-os barátom azt tudjuk, hogy kettőnk közül ki a pöffeszkedő, másokat lenéző hólyag, aki másokat csak hülyézni meg surmózni tud. :-)
ui. te komolyan ilyen gyerek vagy, hogy a "válasz hasznosságát" még nézed és komolyan veszed? Az ilyen kérdéseknél, ahol nem eldöntendő kérdések vannak like-dislike gombnak van használva.
Egyébként a munkáért amit végzel többet érdemelnél?
Az állami szektor általában nem arról híres, hogy ott betegre dolgoznák magukat az emberek. Inkább hárman végzik egy ember munkáját, a szükségesnél kétszer hosszabb idő alatt, nem ritkán félig elcseszve.
Gyurcsány alatt akkori viszonylatban sokkal magasabb volt a fizetés és járt 13.havi fizetés is.
Menjek el biztosítónak?De az szerintem tisztességtelen munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!