Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet, hogy diplomásnak...

Hogy lehet, hogy diplomásnak 120 nettó fizetést adnak Magyarországon?

Figyelt kérdés

2019. jan. 7. 11:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%

Nem biztosítási ügynöknek akar menni a Kérdező!

2019. jan. 7. 16:29
 22/31 anonim ***** válasza:
26%

21-es! Pajtikám például én voltam az egyetlen, aki leírta, hogy mennyi ettől az évtől a szakképzett minimálbér nettója, mert erre eddig senki nem volt képes.

Vagy én például nem hülyézem, meg nem nevezem életképtelennek a kérdezőt.

Látod ez kapásból két olyan dolog, amire szinte senki nem volt képes...

2019. jan. 7. 16:54
 23/31 anonim ***** válasza:
52%

"Lidlbe meg nem veszik fel,mert túlképzett.."

Dehogynem vesznek fel! Ki kényszerít rá, hogy te diplomákat mutogass a LIdl-be? Bármely helyi tüzépnél keresnek rakodómunkást is, még ha mutogatod is elnézik neked.

2019. jan. 7. 17:09
 24/31 anonim ***** válasza:
49%
Azért mert ez az ország sajnos ilyen. Nincs értéke a szakképzettségnek, hiszen már a jó szakmunkásképzések is majdnem eltűntek teljesen. Csicska ország ez.
2019. jan. 7. 17:09
 25/31 anonim ***** válasza:
52%

Visszakerestem a hozzászólásodat, hát gratulálok a jelenlegi NULLÁHOZ, amire a publikum értékelte a buzgalmadat!

És igen!

Hülye a Kérdező és mindenki, aki diplomával 120 nettóért dolgozik! Főleg mert vannak más lehetőségek is.

2019. jan. 7. 17:10
 26/31 anonim ***** válasza:
32%

Könnyen, ez Orbánisztán. miért csodálkozol ezen

Itt csak a haverok meg a bűnözők élnek jól. A legjobban a bűnöző haverok.

én a helyedben örülnék hogy ennyi van és nem Lölö zsebében végzi ennek is a fele

2019. jan. 7. 17:35
 27/31 anonim ***** válasza:
36%

Leglább kedves 70%-os barátom azt tudjuk, hogy kettőnk közül ki a pöffeszkedő, másokat lenéző hólyag, aki másokat csak hülyézni meg surmózni tud. :-)

ui. te komolyan ilyen gyerek vagy, hogy a "válasz hasznosságát" még nézed és komolyan veszed? Az ilyen kérdéseknél, ahol nem eldöntendő kérdések vannak like-dislike gombnak van használva.

2019. jan. 7. 19:00
 28/31 anonim ***** válasza:
9%
A multinál is ennyi a kezdő mérnöki fizetés. Ha ügyes, feljebb tud lépni, akkor nettó 400.000 is lehet a fizetés.
2019. jan. 7. 19:17
 29/31 anonim ***** válasza:
64%

Egyébként a munkáért amit végzel többet érdemelnél?

Az állami szektor általában nem arról híres, hogy ott betegre dolgoznák magukat az emberek. Inkább hárman végzik egy ember munkáját, a szükségesnél kétszer hosszabb idő alatt, nem ritkán félig elcseszve.

2019. jan. 7. 19:22
 30/31 A kérdező kommentje:

Gyurcsány alatt akkori viszonylatban sokkal magasabb volt a fizetés és járt 13.havi fizetés is.

Menjek el biztosítónak?De az szerintem tisztességtelen munka.

2019. jan. 7. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!