A kuruc. Infot Tel-Avivből szerkesztik?
Van egy olyan érzésem hogy igen.
-fokozatosan a szlovák-magyar ellentét szítása és uszítása (oszd meg és uralkodj )
-ferdítések, hazugságok (zűrzavar keltése)
-antiszemitizmus gerjesztése (a cionistáknak ez úgy kell mint egy falat kenyér hogy legyen hivatkozási alapjuk nácizni)
-olyan titkosszolgálati dokumentumok és információk közzététele ami hétköznapi ember számára nem hozzáférhető
-nyilvánvalóan hagyják működni megtűrik.ha tényleg olyan veszélyes lenne már rég lelőtték volna az oldalt, a szerkesztők pedig az M6os aszfaltjába lennének temetve.
Megpróbálom érzékeltetni mire gondoltam a kérdés kiírásakor:
"fokozatosan a szlovák-magyar ellentét szítása"
Magyarhírek.hu : "Szlovák szélsőségesek magyar szurkolókat vertek egy focimeccsen.A szlovák kormány élesen elítélte az akciót,vizsgálatot indítottak.
"kuruc" : "A rohadt szlotákok magyarokat vernek! Indulás fegyverbe, visszavesszük a felvidéket amit amúgy is tőlünk loptak !!! És ha már ott vagyunk akkor véggiverjük a románokat és a szerbeket is ! Ja és büd.ös zsidók !"
"antiszemitizmus gerjesztése" :
Ezt úgy képzeld el mint a mai pártharcokat.A nép előtt gyűlöljük egymást, vérre menő csatákat vívunk, a szimpatizánsaink már attól egymásnak esnek ha mondunk két mondatot, közben a háttérben vígan sörözünk.
Gyk megteremtem a saját ellenségem (amit én irányítok )
Én pedig nem vagyok hajlandó azt bevenni hogy egy olyan oldalt tűrnek meg a cionisták a "zászlóshajójukon" ami az ő érdekeik ellen van.
"...hivatkozási alapjuk nácizni"
Haverok vagyunk, de én megdugom a húgodat aki atomjó nő.Csinálok egy weboldalt, felnyomom rá a videót ahogy tolom a húgod, majd ezeket szétkürtölöm a faluban.Te erre úgy berágsz, hogy agyonversz (amit én hagyok is,amúgy is sokkal erősebb vagyok) aztán betámolygok a rendőrségre a látlelettel, téged pedig leültetnek 5 évre súlyos testi sértésért, én meg röhögök a markomba, és tolom tovább a húgodat. Na kb így képzeld el a kurucot.
ez egy baromság. egyszerűen utálják a rendszert mint a szart. elég sok ovlasójuk van hogy kiszivárogjon titkos dokumentum nekik.
bár a szerkesztőinek egy részének nevei ismertek, mégsem volt velük semmi (kivéve Novák Előd perei amiket megnyert)
Te teljesen bolond agymosott vagy. Ilyen sötét emberek élnek az országban nem csoda hogy itt tartunk. Mindenki mindenben az átverést látja. Azért mert valaki kimeri mondani hogy a zsidók felakarnak vásárolni minket vagy hogy a szlovákok olyanok mint a zsákmányra vadászó farkas az még nem rögtön azt jelenti a zsidók így akarnak kijátszani minket. Az meg hogy a fogalmazásuk nem éppen szalonképes...
Talán szlotáé az nem?!
Ők legalább nem egy parlamentben adják elő magukat.
(na jó morvai is vetekedik felük a bunkóság terén, de a jobbiknak meg a kurucinfonak legalább valahol igaza van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!