Az ellenzék hogy képzeli el ezt a nagy összefogást? Egy pártként indulnak a következő választáosn vagy mi lesz?
"
A Fidesz felemelte a ponthatárokat,ezért nem vettek fel egyetemre.Fizetősre meg nincs pénzem.
De 480 ponthatár az álomszakon,annyit nem érek el.Meg albérletre sincs pénzem.
10 évvel ezelött felvettek volna.Ha Fletó lenne,felvennének."
Lehet hogy felvettek volna, de hogy nem végezted volna el az fix. Azért. Utálod a kormányt megértem, de hogy egy bizonyítottan szart akarsz helyette jól tükrözi az inteligencia szinted. Tudod ha a szaros gatyát kicseréled egy másik szaros gatyára a segged ugyan úgy tiszta szar marad
#22 biztosan elvégezném,mert egy olyan terület,ami már kiskorom óta érdekel és a szabadidőmben is szoktam olvasni erről most is.Meg van 2 nyelvvizsgám is,de közel sincs meg a ponthatár.Fizetősre simán meglenne.
De akkor legalább adnának kollégiumot,de azt se adnak a gyökerek,albérletet is miből fizessem?
Nem érdekel,hogy szar az MSZP,én jobban jártam volna velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!