Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan spóroljon az ember...

Hogyan spóroljon az ember ilyen alacsony fizetések és ilyen magas árak mellett?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom hogy azt tanácsolják az embereknek hogy tegyenek félre,takarékoskodjanak hogy ne legyenek bajban ha elérik a nyugdíjkorhatárt és az állam nem fog nekik nyugdíjat fizetni.De hogyan,amikor egy albérlet többe kerül,mint a legtöbb ember havi fizetése?
2019. jan. 5. 09:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Úgy hogy nem kőt. Nem krvázik nem iszik, nem taxizik.
2019. jan. 5. 10:17
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Induljunk ki abból, h. Mo-n regetegen dohányoznak, piálnak. Ebből lehetne spórolásra fordítani.
2019. jan. 5. 10:23
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Pontosan egy doboz cigi legalább ezer forint,havonta 30 ezer is elmehet rá,aztán az egy éven 360 ezer forint,tíz év alatt 3,6 millió megtakarítás lenne csak a cigiből.
2019. jan. 5. 10:29
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
Én havonta ezer forintot spórolok és 48 ezerből élek, mégpedig, nem fűtök, most a havat bogrács felett felmelegítem és fürdök ezzel is kevesebb lesz a vízszámlám, internet az havi 2 ezer telefonom töltése (mivel csak telefonom van ) 500 forint havonta így tudok netezni 2500 forintból . .Ruhát már 4 éve nem vettem, inni a tóhoz járok kannával majd felforralom bográcsba (ma van hó szóval ma nem megyek sehova) ennei napi 1 kenyér és 4 konzerv májkrém. Eddig van 25 ezer forint tartalékom és arra gyűjtök, hogy kiutazhassak külföldre dolgozni mosogatni. rokkantnyugdíjas vagyok amúgy. Ja és nyelvet is tanulok találtam angol magyar szótárat meg doulingó is jó alkalmazás.
2019. jan. 5. 10:43
 15/21 anonim ***** válasza:
49%

"Pontosan egy doboz cigi legalább ezer forint,havonta 30 ezer "

Hallod már egy doboz cigi kinek elég egy napra? Én elszívok vagy hármat. Ezer forint meg már rég volt.

2019. jan. 5. 11:06
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

Magyar mentalitas. Nem az a baj,hogy itt a diplomás és hiányszakmán kívüli emberek küszködnek...dehogy... inkább turkáljunk a zsebükben, nézzük meg mire költenek.

Hogyan spórolj? Sehogy. Nem lehet. 500 ezer ember jött rá erre és lelépett.

2019. jan. 5. 11:32
 17/21 anonim ***** válasza:
79%
És várhatóan másik 500 ezer fog elmenni rövidesen ha marad a tolvaj banda.
2019. jan. 5. 11:52
 18/21 LazyJones ***** válasza:
75%

"Pontosan egy doboz cigi legalább ezer forint,havonta 30 ezer is elmehet rá,aztán az egy éven 360 ezer forint,tíz év alatt 3,6 millió megtakarítás lenne csak a cigiből."

Egy közepes lakás meg 18 millió. Szóval csak 50 évig kell félretenni, és már vehetsz is belőle egy közepes lakást! Csak nehogy bedögöljön benne valami.

2019. jan. 5. 11:53
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ennél akkor még többet lehetne spórolni, csak akkor úgyjárnál mint a cigány lova, mire megszokta az éhezést megdöglött. :)))
2019. jan. 5. 13:17
 20/21 anonim ***** válasza:
havi 30 ezer - abból meg lehet élni?
2019. jan. 5. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!