Orbán és társai lemondtak már?
Figyelt kérdés
2019. jan. 3. 15:54
3/10 anonim válasza:
Nem félünk és nem fázunk Orbán Viktor a királyunk
4/10 anonim válasza:
Nem tudom láttad-e a Dunkirk című filmet. Na abban van egy jelenet amikor a németek a levegőből megszórják őket propaganda röplapokkal. Én is bérelni fogok egy kis repülőt és ugyanígy megszórom Pestet ha eltakarodnak
5/10 anonim válasza:
Még nem de ahogy látom a dolgok állását már kezdhetnek pakolni.
6/10 anonim válasza:
Le bizony! (Legalábbis arról, hogy belátható időn belül ellenzékbe szoruljanak...) :D
8/10 anonim válasza:
Miért IMF hiteleket ? Migránsokat ? Terroreseményeket? Államcsődöt akarsz, mint Medgyessi majdnem megcsinált?
Inkább menj külföldre...
9/10 anonim válasza:
"Miért IMF hiteleket ? Migránsokat ? Terroreseményeket? Államcsődöt akarsz, mint Medgyessi majdnem megcsinált?"
Nem! Én szeretnék meghalni 50 évesen munkában, és teszkós parizert zabálni egész életemben havi 380 óráért kapot 98 ezer forintból. Szeretem mikor egy szájbabaxott cigánytörpe ellop mindent miniszterelnök címszóval és a tehén jánya is fényűz, pedig svájcban a magyar költségvetésből direkt neki csináltak egy gyógypedagógiai szakot, amit el tud végezni.
10/10 anonim válasza:
#9 Amiket leírsz lehetetlen, legalább olyat írnál ami a valóság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!