Szerintetek is a magyar politikai élet két veszteni képtelen, teljes ön- és világképzavarral rendelkező személy, Gyurcsány és Orbán szenvedéseiről szól?
"A puszta jelenléte elég ahhoz, hogy az ellenzéki pártok szavazókat veszítsenek."
Ezzel a teóriával csak az a baj, hogy a mostani rabszolgatörvény szülte totális összefogásra olyan pozitív választ ad az ellenzéki szavazótábor ami 2010 óta példátlan. Gyurcsány vagy valaki a DK-ból ugyanúgy ott van és képviseltetve van, mint ahogy az összes többi ellenzéki párt is kivétel nélkül. Kedves kérdező, leleplezted magad. Ebbe a saját magad állított definícióba sajnos te is beletartozol: "Sok gyökér még mindig azért szavaz a Fizess-re, mert állítólag ha nem ők lopják szét az országot, akkor a Gyurcsány fogja."
Hát mint azt már mondtam, a saját ostobaságáról mindenki maga tehet, nem Gyurcsány vagy bárki más. A Fidesz hatalma pontosan ezeken az ostoba embereken, a buta választói rétegen alapszik, nem Gyurcsányon vagy Soroson vagy Brüsszelen vagy a migránsokon vagy Hadházy Ákoson vagy Vona Gáboron, hanem azokon a buta embereken akik szellemi képességeiknél fogva ennyire fogékonyak az ellenségképre, a hülyítésre és el tudnak veszni a gyűlöletpropagandában.
Miből gondolod, hogy Fidesz szavazó vagyok? 2010 óta nem szavaztam a Fideszre, nem is támogatom őket. Az pedig, hogy néhány ökör tart Gyurcsánytól, és emiatt szavaz a Fideszre, nem csak az ő bajuk, hanem a mienk is, mert miattuk szopunk már régóta. Gyurcsány is nyakig benne van, mert ezzel tisztában van, nem hülye.
A köztévében való színészkedéssel engem inkább elundorítanak maguktól. A közvélemény kutatások szerint is csökkent a támogatottságuk, ellenzéki ismerőseimtől is azt hallom, hogy kínosnak találják a tüntetések lejáratását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!