Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is a magyar...

Szerintetek is a magyar politikai élet két veszteni képtelen, teljes ön- és világképzavarral rendelkező személy, Gyurcsány és Orbán szenvedéseiről szól?

Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 14:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Gyurcsány 2010 óta fúrja az ellenzéknek minden értelmes megmozdulását. A puszta jelenléte elég ahhoz, hogy az ellenzéki pártok szavazókat veszítsenek. Ellenzék felé hajló emberektől hallom azt, hogy ez együtt tüntet a Gyurcsánnyal, a másik DK-val közösködik, ezért nem megy el szavazni. Ha Gyurcsány Ferenc valóban kormányváltást akar, akkor kiszáll a politikából és feloszlatja a DK-t. Az idei választásokkor igazán sajnáltam, hogyha már 2/3-a lett a Fidesznek, akkor igazán kieshetett volna a Gyurcsány-szekta is.
2019. jan. 2. 20:14
 12/13 anonim ***** válasza:

"A puszta jelenléte elég ahhoz, hogy az ellenzéki pártok szavazókat veszítsenek."

Ezzel a teóriával csak az a baj, hogy a mostani rabszolgatörvény szülte totális összefogásra olyan pozitív választ ad az ellenzéki szavazótábor ami 2010 óta példátlan. Gyurcsány vagy valaki a DK-ból ugyanúgy ott van és képviseltetve van, mint ahogy az összes többi ellenzéki párt is kivétel nélkül. Kedves kérdező, leleplezted magad. Ebbe a saját magad állított definícióba sajnos te is beletartozol: "Sok gyökér még mindig azért szavaz a Fizess-re, mert állítólag ha nem ők lopják szét az országot, akkor a Gyurcsány fogja."

Hát mint azt már mondtam, a saját ostobaságáról mindenki maga tehet, nem Gyurcsány vagy bárki más. A Fidesz hatalma pontosan ezeken az ostoba embereken, a buta választói rétegen alapszik, nem Gyurcsányon vagy Soroson vagy Brüsszelen vagy a migránsokon vagy Hadházy Ákoson vagy Vona Gáboron, hanem azokon a buta embereken akik szellemi képességeiknél fogva ennyire fogékonyak az ellenségképre, a hülyítésre és el tudnak veszni a gyűlöletpropagandában.

2019. jan. 2. 20:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy Fidesz szavazó vagyok? 2010 óta nem szavaztam a Fideszre, nem is támogatom őket. Az pedig, hogy néhány ökör tart Gyurcsánytól, és emiatt szavaz a Fideszre, nem csak az ő bajuk, hanem a mienk is, mert miattuk szopunk már régóta. Gyurcsány is nyakig benne van, mert ezzel tisztában van, nem hülye.

A köztévében való színészkedéssel engem inkább elundorítanak maguktól. A közvélemény kutatások szerint is csökkent a támogatottságuk, ellenzéki ismerőseimtől is azt hallom, hogy kínosnak találják a tüntetések lejáratását.

2019. jan. 2. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!