Igaz, hogy Orbán Viktor hatalomra jutását Izrael is segítette?
22:21
Szerinted Izraelnek nem jó, ha egy olyan országban vannak seggnyalói, ahol értékes vízkészletek találhatók? A keleti háborúk valószínűleg nyugatra fogják kényszeríteni az izraeli zsidóságot, szerintetek hova fognak menni? Németország, Magyarország, stb. Már így is szövetkeznek ellenük: Törökország, Irán, stb. Amerika nem tudja örökké megvédeni, de befogadni se fogja őket. Nem mellesleg a fidesz testvériséget is fogadott egy izraeli párttal.
Aki kételkedik Izrael jelenlétében Magyarországon, csak nézze meg, hogy az mszp-s politikusok milyen kitűzőkben rohangáltak nem is olyan rég. Csak nem magyar és izraeli? De bizony, képeket is találni róla, a kurucinfó-n is, ha már így megemlítetted.
Az izraeli vagyok
16:39-nek
Meg vagy te buggyanva. Mi sehova se menekulunk, hanem megvedjuk a hazankat. Pont.
"Itt a magyar nép szavazta meg Orbánt "
Felejtsük már el ezt.A szavazásra jogosultakból majdnem a fele el sem ment szavazni !!! Ergo nem érdekelte egyik párt sem.
A fidesz 2 666 727 szavazatot kapott (52,76 %), a 8 milióból.Hát ez nem valami forradalmi erednény.
És nem azért szavaztak a zemberek orbánékra mert olyan hű de jók,hanem hogy takarodjon az mszp
"A kurucinfo-t nem csipázom,bár Fideszes vagyok!ez a a kérdés akkoris egy baromság...,itt nem a izrael segitette 2/3-a a Fideszt hanem a Magyar nép!!Azt mondom,ha éppcsak nyert volna a fidesz,akkor van benne valami,hogy segitett izrael..,de igy??!"
A magyar nép akarta abban az esetben, ha 2 és félmillió megtévesztett, csalódott, birka szintre süllyesztett magyar állampolgárt a magyar népnek nevezünk. Ha 11 millió magyarból 8 a fideszre szavazott volna, na az már inkább, csak szerencsére nincs annyi hülye Magyarországon.
21:31
Én nem vagyok fanatikus Jobbikos, ugyan a Jobbikra szavaztam, de akkor is azt mondtam, hogy engem nem zavar ha nyer a Fidesz, csak hozza rendbe azt, amit rendbe kell hozni. Ha tenné a dolgát, akkor nem lenne semmi baj, nem véletlenül vagyok a Jobbik pártján. Ahogy látom, megint csak üres ígérgetés volt, amit az Orbán nyomatott.
67:
Már eltelt pár hónap a választások óta.
Történt valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!