Beszakadt a születések száma Budapesten?
Figyelt kérdés
Eszerint az első budapesti baba 2 óra 55 perckor született, ez napi 8 születésnek, évi 3000-nek felel meg.
2019. jan. 1. 10:55
1/8 anonim válasza:
Sokan jól keresnek már itthon is,de a többség még mindig 140-190 nettóból él.Arra meg hogyan vállaljanak 1nél több gyereket?Főleg 2-3at.
2/8 anonim válasza:
Kerdezo azt ugye tudod hogy semmit nem szamit hogy mikor szuletett az elso iden? Attol meg nem 2 orankent szuletnek a gyerekek egesz evben. SEMMIT nem jelent ez az adat...
4/8 Koplárovics Béci válasza:
1 adatból átlagot vonni. Na az aztán statisztika.
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mikor és hol tanultál matekot, de szerintem hamar add vissza a bizonyítványodat.
Nem a budapesti születések száma szakadt be, hanem valami egészen más.
6/8 anonim válasza:
Aha... és akkor Miskolcon (8 percenként) naponta 180 gyerek születik? Évente 65 700?
7/8 anonim válasza:
Téged sem az eszedért szeretnek...
8/8 anonim válasza:
'Beszakadt'-ilyet se hallottam még.
Általában megszakadni szokott valami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!