Milyen felületeken szerepel még Gajdics Ottó?
Figyelt kérdés
Az EchoTV-n követem az Angard című politikai műsort és imádom benne Gajdics Ottót, hihetetlen ahogy helyre teszi a bal oldalon ülőket úgy , hogy köpni nyelni nem tudnak. Jól érvel, kifejezetten tehetséges az ilyen jellegű műsorokban. Azt tudom, hogy a Magyar Időkben ír, illetva Péntek 9 műsorban is szerepel néha, de van e esetleg még más műsor amiben ott van? Sajnos Facebook oldalát se találtam csak olyat amit mások szerkesztenek..#GajdicsOttó
2018. dec. 30. 13:17
1/8 anonim válasza:
Abból, hogy valaki hangos nem következik, hogy jól érvel. Gajdics persze a fideszes értelmi színvonalnak bőven megfelel.
3/8 A kérdező kommentje:
Meg kell nézni pár vitát az Angard-ban, egyértelműen kitűnik mindenkinek aki nem elfogultan nézi a műsort, hogy magasan veri a vita partnereit mint intelligenciába , mind stílusban! Általában csak kitérnek a vita partnerei a válasz adás elől, míg ő kemény érvekkel támasztja alá mondandóját. Saját műsort adnék neki mint a Bayer Show.
2018. dec. 30. 14:32
5/8 A kérdező kommentje:
Gajdics Ottó nem annyit mond, hogy Soros, hosszasan kifejti és érvekkel támassza alá mondandóját. Veled ellentétben aki jól konstatálta az ellenzéki viselkedést. Ezért lesz 4/5-öd 2022-ben!
2018. dec. 30. 15:34
6/8 anonim válasza:
Megnéztem, a csávó vörös fejjel ordibálja fel a fideszes propagandát, amin az ellenfelek leplezetlenül somolyognak, gyakorlatilag kiröhögik.
7/8 anonim válasza:
Te valami képviselője vagy Gajdicsnak vagy mi? Fizet neked, hogy a gyakorin jót terjessz róla?
Vagy ilyen fideszes bérkommentelő vagy?
Ki nem sz*rja le Gajdics Ottót, meg a hülye Echos műsorokat?
Nekem aztán tök mind1 ki nyer, nem egy politikai párt állásától függ az életem, se a hangulatom.
Ha neked ez az örömöd az életben, akkor legyen, mit bánom én. Örülj annak is, hogy a fidesz a tőled is, a saját híveitől is ellopja a pénzt. Had nevessünk.
8/8 anonim válasza:
"Te valami képviselője vagy Gajdicsnak vagy mi?"
Vagy ő Gajdics maga.
Kérdező, ha te vagy Gajdics vagy ismered őt, akkor mond már meg neki, hogy csináltassa meg a fogait. Nem hiszem, hogy megterhelné a pénztárcáját, de borzalmas látni tévén keresztül a feltehetően napi két doboz cigitől kirohadt fogakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!