A túlóratörvénnyel a kormány már túl messzire ment és ezzel előhívta a magyarok progresszív érzelmeit?
Magyarországnak lényegében reakciós kormánya van 2010 óta, ami eddig mindent megengedhetett magának. Ez azért volt lehetséges, mert ennek a kormánynak a reakciós ideológiája egybecsengett a magyar társadalom természetével. Őszintén szólva, én már ott tartottam, hogy a magyarokkal mindent meg lehet tenni, ám most ez a túlóratörvény már elég erősen betett nekik is, Orbán várba költözése pedig feltehetően még nagyobb felháborodást fog kelteni.
Lehetséges feltételezés, hogy a magyar társadalom 2019-ben kigyógyul a reakciós gondolkodásmódból és progresszívvé válik, mint a civilizáltabb országokban szokás?
Szerinted nem fogja pluszban felháborítani a népet, hogy a várba költöznek százmilliárdokért? :)
2-es.
Kit érdekel az hogy a kormány egy várba költözik??? Költözzön. Engem meg a társadalmat ez nem fogja érintené. De az ellenzék már rögtön elkezd ezen rágódni. Már elég sokat fejlödtünk 2010 óta gazdaságilag és valahogyan elkezdtünk felzárkozni.
De ez teljesen lényegtelen hogy a kormány a várba költözik.
Hol fejlődtünk 2010 óta?Az EU 2.legszegényebb országa lettünk.
A világválsagból való kilábalás ia Bajnai érdeme,nem a Fideszé
Kedves négyes.
Nem a Bajnai Gordon érdeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!