Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik a jó politikusok jelenleg...

Kik a jó politikusok jelenleg a magyar ellenzékben?

Figyelt kérdés
Név szerint.

2018. dec. 26. 19:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2%
Vona, Schiffer, vagy Puzsér! De ezek nem ellenzékek!
2018. dec. 26. 19:12
 2/16 anonim ***** válasza:
23%
Politikusok sem
2018. dec. 26. 19:16
 3/16 anonim ***** válasza:
35%
Az egész parlamentben senki nem az. Vannak rosszak és kevésbé rosszak.
2018. dec. 26. 19:16
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem Schiffer és Vona voltak a legjobbak, hiányoznak a politikai életből.

A jelenlegiek közül szerintem:

-Jobbik: Jakab Péter, Mirkóczki Ádám, Gyöngyösi Márton

-LMP: a két társelnökük (Keresztes László Lóránt meg Demeter Márta)

-MSzP: Nem vagyok nagy rajongójuk, bár ha muszáj mondani Hiller István értelmes embernek tűnik.

-DK: Na nekik végleg nem vagyok rajongójuk... Hajdú Lászlót mindig megválasztják Rákospalotán. Azt hallom róla hogy korrekt polgármester (bár most már képviselő, nem polgármester).

-Momentum: Én igazából csak Donáth Annát kedvelem abból a bagázsból.

-Párbeszédből nem tudok olyat mondani akit bírnék, elnézést kérek. Szabó Tímea az átlagnál értelmesebb embernek tűnik, de a Párbeszéd az a párt ami tőlem még a Fidesznél is legtávolabb áll.

2018. dec. 26. 19:18
 5/16 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem több jó focistánk van mint politikusunk.
2018. dec. 26. 19:43
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Akkor jó nagy szrban vagyunk
2018. dec. 26. 19:54
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Márki-Zay Péter
2018. dec. 26. 20:37
 8/16 anonim ***** válasza:
43%

Nekem mindig is Jakab Péter és talán még Mirkóczki Ádám voltak szimpatikusak, de inkább az előbbi. Ha még 20 Jakab Péter féle tag lenne az ellenzékben, szerintem nem állná meg a helyét "az ellenzék nem elég tökös" mondás. Sokban változna a magyar politika, és talán egy kormányváltást is megkockáztatnék velük, ha egy egységes pártot alkotnának.

Illetve az elkóborolt Vona Gábor. Vele valamiért különösen is szimpatizáltam mindig is, de sajnos mára a háttérbe szorult. Szomorú, de bölcs döntés volt tőle, hogy az igérete után lemondott, és nem csinált *** a szájából.

Hogy más pártból is említsek valakit... Annyira nem tudnék neveket mondani jellemzően. Nincs problémám például Szél Bernadettel, talán még Kunhalmi is. Kellenek az ilyenek is a politikába, kell egy kis női ész is egy ország vezetésébe, kicsit megfűzerez ezt-azt. Mást sajnos nem tudnék említeni. Hiányos eléggé a magyar politika, kevés a jó karakterisztikus személyiség sajnos.

Ez már nem a kérdéshez tartozik, de ha mondanom kéne egy nevet a kormánypártból, akkor egyedül Lázár Jánost tudnám említeni. Voltak olyan felszólalásai, hogy például a mezőgazdaságról azért mondott le az állam, mert ha szoci kézben van akkor ők lopják el, ha fidesz kézben van, akkor meg a fidesz lopja el, szóval jobb ha ezeknek a földeknek gazdáik vannak. Illetve mindig is tetszett, hogy próbált Orbán babérjaira törni, szerintem mindig jó az ilyeneket látni, főleg egy olyan pártban mint a mostani kormány, mert valahogy mindig csak azt hallani róluk, hogy ők mennyire egységesek és tökéletesek így együtt... (Mondjuk Lázár bécsi videója eléggé nevetséges volt.)

Sajnos Lázár is a háttérbe került, pedig még vártam volna valami nagy durranásra tőle, és jó lett volna még hallani tőle ilyen leleplezéseket, vagy pletykákat, amik a Fideszben zajlanak.

Szerintem az is jó, ha van egy pár konzervatív, radikális beállítottságú személy is a köztudatban. Ezek a személyek lettek volna Toroczkai László és Dúró Dóráék. De sajnos amióta Volner János fidesz-tégla módjára próbálta hátbaszúrni a saját pártját, majd átállt a mi hazánk pártba, azóta valahogy az egésztől elundorodtam. Ezt a személyt amúgy sem bírtam soha, most meg azt is elérte hogy két majdnem-kedvelt radikális politikust is megutáljak. Illetve a párt beállítottsága is hozzátesz. Néha már túl radikális, ráadásul EU ellenes. Szerintem amelyik politikus nem látja be, hogy ezt az országot az EU tartja életben, az nem is való a politika világába.

2018. dec. 26. 20:39
 9/16 anonim ***** válasza:
13%
Dúró Dórika elég jó bőr.
2018. dec. 26. 20:43
 10/16 anonim ***** válasza:
14%

Igen, Donáth Annát megkedvelném, meg Demeter Mártát is, de a Dúró Dóra ikreit is megnézném mozgás közben :D

Szexen kívül,Vona, Puzsér, Jakab. És Schiffernek is vissza kéne térni.

2018. dec. 26. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!