Hányan lesznek azok akik a rabszolgatörvény miatt elhagyják az országot?
Szerintem ha valaki elmegy ,az nem csak a rabszolga törvény miatt. Engem pl sokkal jobban kiakaszt az,hogy bármilyen törvényt meg tudnak hozni a fejünk fölött órák alatt(lásd ltp állami támogatás eltörlése). Meg a teljes ellenzék ellenállásával is nyugodtan törvényeket hozogatnak.
Rohadtul nem normális ami itt folyik, egyre kevesebben látják így a jövőt, nem tudnak tervezni ilyen körülmények között.
Szerintem sokan fognak elmenni jövőre is, akik meg kint vannak még egy plusz okot kaptak,hogy ne jöjjenek haza.
"Történelem MA-val vagy PHD-val."
Ha azt se tudod, hogy milyen végzettsége van, akkor miért pont vele példálózol?
"A 2004-es Uniós csatlakozás óta"
Tehát te is látod, hogy semmi köze a rabszolgatörvényhez a jelenségnek.
Nem hiszem, hogy pont ez miatt mennek ki (ez felmérhetetlen), de sok minden van ami távozásra készteti őket.
Én is mennék, ilyen öregen, ha lenne annyi pénzem. Énnekem már a határtól két méterre honvágyam támadt régebben. Most "külhon" vágyam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!